Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vopsitorie auto-cele mai bune solutii doar la Service Titan

Vopsitorie auto-cele mai bune solutii doar la Service Titan

🕔06.Aug 2015

Serviciile de vopsitorie auto sunt absolut necesare pentru orice automobil, indiferent de modul de pastrare al acestuia.Imperfectiunile unei caroserii apar din diverse motive, dintre cele mai diverse: coroziune, interventia unor factori exteriori, coliziuni sau pur si simplu mici incidente neprevazute.

Aici, aceste defectiuni aparute in timp se remediaza prin diverse metode, toate actionand direct pentru indreptarea sau protejarea anti-coroziune a caroseriei sau pentru restaurarea la aspectul initial.

La salonul de vopsitorie auto Service Titan lucrarile de mare dificultate nu reprezinta o problema, avand un istoric bogat de remediere ale urmarilor unor coliziuni frontale sau laterale cu dificultate deosebita.De asemenea, serviciile includ si operatiuni simple ale caroseriei, cum ar fi polisarea.

Materiale folosite de Service Titan

Cum era de asteptat, materialele, precum si tehnologia folosita pentru operatiunile de vopsitorie auto sau tinichigerie trebuie sa fie intotdeauna la un nivel inalt, pentru a asigura efectul scontat.Service Titan se angajeaza sa foloseasca doar materiale si tehnologii care sa satisfaca atat cerintele producatorului, cat si cele ale clientului.

De ce Service Titan?

Pentru serviciile si echipa tanara, dar dinamica si cu multa experienta, care se angajeaza sa va satisfaca orice doleanta in legatura cu masina dumneavoastra.Pentru o vopsire cat mai corecta, aceasta are loc numai in cabine special amenajate dotate cu aspiratoare si filtre de ultima generatie.De asemenea, laboratorul propriu de pregatire al vopselei, dotat cu echipamente de ultima generatie si folosit de specialisti in domeniu, asigura un serviciu de vopsitorie auto profesionist, folosind cele mai economice si ecologice metode.Nu in ultimul rand, pregatirea autovehiculului este foarte importanta, de aceea si are loc in zone special amenajate de catre specialistii nostri.

Avantajele oferite de vopsitoria auto Service Titan

Exceland in calitatea serviciilor, promptitudine si siguranta, echipa service-ului vine inca o data in intampinarea clientului, oferind beneficii unice pe piata, cum ar fi predarea automobilului in timp record, plata in rate sau decontarea RCA. De asemenea, ne laudam cu cel mai mic pret de pe piata per element vopsit, pretul fiind invers proportional calitativ.

Uscarea rapida si fara urme a chitului folosit se realizeaza cu echipamente performante,asigurandu-ne ca elementele vopsite vor arata ca noi, in timp record!

Cu o experienta de peste 30 de ani, acum sub egida grupului www.Servicetitan.ro , dispunem de un colectiv tanar, dinamic, intr-o continua schimbare si adaptare la rigorile domeniului de activitate, acum pregatiti pentru a oferi cele mai bune servicii de vopsitorie auto de pe piata. Lideri de piata in acest moment, ne ghidam dupa sloganul “Preturi reduse, calitate garantata”, asigurandu-ne totodata ca binecunoscutul chin de a duce masina la atelierul auto va deveni pentru dumneavoastra o experienta banala, lipsita de griji.

Folosindu-ne de experienta acumulata in toti acesti ani, precum si de echipamentele performante si tehnologiile de ultima generatie, ne permitem luxul de a lucra doar cu materialele si produsele ecologice, pentru a ne asigura ca masina dumneavoastra este pe maini bune si ,cel mai important, va fi asa cum v-ati dorit, in conditii de siguranta maxima, garantate doar de Service Titan.

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu