Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
www.shop-einstal.ro: furnizor de panouri solare cu tuburi vidate. Energie gratuita, nepoluanta si regenerabila, confort imbunatatit!

www.shop-einstal.ro: furnizor de panouri solare cu tuburi vidate. Energie gratuita, nepoluanta si regenerabila, confort imbunatatit!

🕔01.Jul 2015

Nu toate resursele naturale ale planetei sunt gratuite sau inepuizabile, asa ca energi a solara merita si trebuie exploatata. Panourile solare tind sa castige din ce in ce mai multa popularitate, beneficiile utilizarii lor fiind deloc de neglijat.

Panourile solare produce energie electrica gratuit si reduce semnificativ costurile pentru utilitati, acestea putand fi utilizate atat pentru incalzirea locuintei cat si pentru incalzirea apei . Cand spui panouri solare spui automat  energie regenerabila si gratuita, nepoluanta.

Cele mai bune performante ale unui panou solar le obtinem de la tuburile vidate. Tehnologia avansata de fabricatie a sticlei tubului cat si vidarea lui fac din acestea cea mai eficienta moalitate de exploatare a energiei termice solare.

Colectoarele solare cu tuburi vidate au avantajul ca pot functiona, practic, pe tot parcursul anului cu aceleasi performante, asigurand apa calda menajera dar si aport la incalzire.

Panouri solare cu tuburi vidate in gama completa si  la preturi competitive gasesti in oferta Shop-einstal.ro, magazin online specializat in vanzarea endetalil a produselor specifice instalatiilor termice si sanitare. Echipa de vanzari este la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, astfel ca testeaza si recomanda produse  clasice dar si produse aflate in cele mai noi tendinte.

Panouri solare cu tuburi vidate-O inovatie in materie de confort!

Este de notorietate faptul ca panourile solare asigura un grad ridicat de captare a energiei solare, produc energie de intalte standarde, nu consuma niciun fel de combustibil, au un grad de poluare zero, au capacitate de a asigura apa calda menajera pe tot parcursul anului,  si reduc semnificativ costurile la facturile de intretinere (reduc costurile cu energia consumata cu aproximativ 70%).

Daca intentionezi sa iti schimbi radical stilul de viata prin intermediul unor panouri solare, afla ca ai la dispozitie mai multe optiuni. Poti alege panouri fotovoltatice, panouri presurizate separate, panouri nepresurizate sau panouri solare cu tuburi vidate. Specialistii le recomanda pe cele din urma. Iata de ce.

De ce sunt recomandate panourile solare cu tuburi vidate?

Colectoarele solare cu tuburi vidate sunt cele mai eficiente sisteme de captare a energiei solare ( 96% dintre energia solara fiind transferata fluidului de incalzire). Datorita formei cilindrice ale tuburilor vidate, tuburile solare sunt capabile sa primeasca lumina soarelului in tot timpul zilei. Tuburile vidate sunt puternice, durabile si rezistente la actiunea agentilor corozivi.

Tuburile vidate sunt vopsite cu substante speciale care amplifica absorbtia radiatiei soarelului pe metru patrat. Aceste sisteme sunt folosite nu doar pentru aplicatii rezidentiale ci si pentru cele industriale, iar daca sunt proiectate corespunzator, au o durata de viata ce depaseste 25 de ani.

Printre avantajele panourilor solare cu tuburi vidate se mai numara si: pierderile termice nesemnificative, captarea unei cantitati constante de energie, functionare pe tot timpul anului, rezistenta foarte buna la socuri mecanice, functionare excelenta in conditii de radiatie difuza in zilele noroase.

Daca ai hotarat sa investesti in aceste panouri solare cu tuburi vidate, asigura-te ca ai accesul la cele mai fiabile sisteme de pe piata, inclusiv, la preturi avantajoase. Pentru toate acestea, consulta oferta magazinului online Shop-einstal.ro. Aici gasesti panouri solare cu tuburi vidate furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author