Alege scaune auto cu sistem Isofix pentru copii

Pentru cel mai ridicat nivel de siguranta in masina atunci cand vine vorba de copii scaunele auto reprezinta de departe cea mai potrivita alegere.Scaunele auto pentru copii difera in functie de varsta celui mic, dar difera si prin prisma sistemului de prindere in masina.Datorita sistemului de prindere in masina, cel mai sigur dintre modele este scaunul cu Isofix. Majoritatea masinilor moderne au sistem de prindere a unui scaun cu Isofix inca din fabricatie.

Scaune cu Isofix – siguranta maxima pentru copii

Scaunele cu Isofix utilieaza un sistem standard de prindere pe bancheta din spate a masinii astfel incat pozitia acestui scaun este una rigida si fixa. In eventualitatea unui impact scaunul va actiona ca si cum ar fi parte integranta a masinii.Aceste scaune cu Isofix inseamna o siguranta sporita comparativ cu scaunele cu centura.Avantajele de care te poti bucura atunci cand optezi pentru un scaun cu Isofix pentru copilul tau sunt numeroase.

Cele mai importante astfel de avantaje se refera la modul rapid de fixare a unui astfel de scaun, certitudinea ca scaunul este montat corespunzator, manevrarea scaunului cu foarte mare usurinta, dar si eliminarea eventualelor probleme cauzate de neconcordanta dintre dimensiunile scaunului de masina si a lungimii centurilor de prindere a scaunului. Mai mult decat atat, conform ultimelor studii in domeniu, aceste scaune cu Isofix sunt considerate a fi cea mai sigura optiune pentru transportul celor mici in masina.

Descopera modele de scaune auto cu Isofix in magazine online

Faptul ca in ziua de astazi poti gasi aproape orice in magazinele online nu mai este un secret pentru nimeni, iar astfel de scaune auto cu Isofix sunt de asemenea disponibile in mediul online. Unul dintre magazinele online cu cea mai variata si bogata oferta de astfel de scaune cu Isofix este Nichiduta.ro. In functie de varsta celui mic si de preferintele in materie de culori sau caracteristici, de pe Nichiduta poti achizitiona scaunul cu Isofix ideal pentru masina ta si pentru siguranta copilului tau.

Scaunele cu Isofix existente in oferta acestui site includ modele precum scaun auto Mandara, scaun auto rotativ cu Isofix Leather Grey, scaun auto cu Isofix Coccolle Rhea sau scaun auto Aace Aspen Nuna. Intreaga oferta de scaune cu Isofix poate fi gasita accesand www.nichiduta.ro, sectiunea Produse si subsectiunea Scaune Auto Copii. Scaunele cu Isofix existente in oferta magazinului nostru inseamna pe langa o prindere perfecta in masina a scaunului si siguranta maxima pentru copil si cel mai ridicat grad de confort.

Toate modelele de scaune cu Isofix de pe Nichiduta sunt ergonomice, beneficiaza de sistem de reglare a spatelui in 4 pozitii, iar tetiera este de asemenea ajustabila in 4 pozitii. Zona capului beneficiaza de sisteme de protectie sporita, iar materialul din care este realizat scaunul este unul moale pentru un confort cat mai ridicat.

Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele oferite de scaunul cu Isofix, atunci alege un astfel de scaun cu Isofix din multitudinea de modele existente in magazinul online Nichiduta.ro. Vei gasi in magazinul nostru cele mai competitive preturi de pe piata de profil din tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *