Am gasit o firma buna de pompe funebre

Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat in viata sa ne confruntam cu situatii grelea care ne pun la grea incercare.O astfel de situatie este plecarea unei persoane dragi de langa noi, acest lucru ajungand sa ne afecteze profund, iar in aceste clipe trebuie sa actionam rapid, pentru a putea asigura celui decedat o inmormantare demna de amintirea sa printre noi. Insa, pentru ca la noi birocratia este destul de complicata, ne poate impiedica sa facem acest lucru intr-un interval de timp cat mai scurt.

Din acest motiv, este bine sa apelam la o firma de servicii funerare din aproprierea noastra, care sa se poata deplasa cu usurinta la domiciliul unde s-a produs decesul. Astfel, daca locuiti in Bucuresti, in zona Dristor, Titan sau Balta Alba este recomandat sa apelati la o casa funerara in sectorul 3, care va trimite in cel mai scurt timp, personalul abilitat care sa preia si sa demareze organizarea inmormantarii.

In trecut puteam apela la rude sau la vecini pentru a organiza inmormantarea, insa, in prezenta, conform legii suntem nevoiti sa apelam la cineva cu experienta in domeniul legal, precum Casa Funerara Luca.Aceasta se va ocupa de toate aspectele necesare, pentru a asigura o trecere linistita a defunctului pe lumea cealalta.

O alta procedura foarte importanta in tot acest proces este intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces. Astfel, pentru a putea beneficia cat mai curand de acesta este indicat sa apelati la Casa Funerara Luca, care va obtine in cel mai scurt timp acest document.

Firma de servicii funerare se va ocupa in cel mai mic detaliu de formalitatile legale, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati rapid de aceasta suma importanta de bani acordata de stat. In timp ce se deruleaza aceste proceduri, dumneavoastra aveti tot timpul necesar pentru a fi aproape de cei dragi, care au nevoie de tot sprijinul in aceste clipe funeste.

De asemenea, pentru a respecta intocmai traditiile si obiceiurile romanesti, avand in acelasi timp grija sa respecte intocmai litera legii,Casa Funerara Luca va incepe prin a face demersurile necesare pentru inceperea procedurilor legale.

Astfel, pentru inceput, va trebui sa se faca constatarea decesului.Acest lucru se poate face doar de catre un cadru medical specializat, care va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare.Dupa constatare, se va elibera un certificat constatator de deces, care are rol in obtinerea ajutorului de deces.

Oricand apelati la Casa Funerara Luca veti beneficia de un ajutor pe care va puteti baza in aceste clipe grele. Astfel, puteti lasa greutatile si grijile pe umerii firmei de servicii funerare, care va face tot ce este nevoie pentru a-i asigura celui plecat dintre noi o inmormantare care sa ii cinsteasca amintirea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *