Cum te distrezi la maxim participand la o sesiune de laser tag?

Fiecare dintre noi cauta cele mai inedite si remarcabile moduri de a se relaxa si de a se distra in timpul liber. Daca pentru unii petrecerea timpului in mijlocul naturii sau la o terasa alaturi de prieteni pot fi cele mai interesante moduri de a se relaxa, pentru altii exista alte activitati mai antrenante pe care le considera atractive, activitati precum sesiuni de paintball, airsoft sau sesiuni de laser tag in Cluj.

In ultimii ani tot mai multa lume cauta sesiunile de laser tag, laser tag-ul fiind un joc sau un sport in care se apeleaza la arme de mana care functioneaza cu infrarosu si care sunt folosite pentru a trage in „adversari” echipati cu echipamente speciale care sa receptioneze semnalele emise de arma respectiva, participantii obtinand astfel puncte pe parcursul jocului. Laser tag-ul se poate juca atat in exterior, cat si in interior.

Beneficiile jocului de laser tag

Daca esti pasionat de jocurile de tip army, jocuri in care trebuie sa folosesti arme si in care trebuie sa tintesti „adversarii”, atunci cu siguranta ca laser tag-ul poate fi alegerea ideala. Exista mai multe beneficii pe care acest tip de joc le poate oferi atat adultilor, cat si copiilor. Primul avantaj se refera la faptul ca acest sport sau joc poate sa contribuie la arderea caloriilor ca urmare a faptului ca pe durata jocului trebuie sa alergi permanent. Astfel, conform unor statistici o sedinta de 20 de minute a laser tag-ului este echivalenta cu o sedinta de 60 de minute la sala de fitness.

Un al doilea beneficiu cand alegi sa practici acest sport se refera la faptul ca te relaxezi si te distrezi alaturi de prieteni. Desi la prima vedere pare un joc violent, este vorba despre un joc complet inofensiv pe durata caruia vei rade, te vei distra si vei combina spiritul de echipa cu spiritul de competitie. Rezultatul este ca vei uita de grijile si de stresul de zi cu zi, iar in urma unei sedinte de laser tag Cluj-Napoca vei fi foarte bine dispus si extrem de relaxat.

Sugestii pentru a te distra la sedintele de laser tag

Fiind vorba despre un sport care antreneaza competitivitatea, dar si spiritul de echipa, atunci cand urmeaza sa iei parte la o sedinta de laser tag In Cluj poti avea in vedere cateva sugestii care sa contribuie la distractie maxima. O prima sugestie este purtarea echipamentului in culori potrivite mediului unde are loc sedinta respectiva. Pentru spatii exterioare alege haine de culoare deschisa sau de tip camuflaj, pe cand pentru sedintele in spatii interioare opteaza pentru haine de culoare inchisa.

O a doua sugestie vizeaza alegerea unui tip de incaltaminte foarte confortabila si care sa iti permita sa alergi foarte bine. De asemenea, este foarte important sa iti faci rapid o idee cu privire la arena unde se va desfasura jocul pentru a stii care sunt cele mai bune locuri pentru a face „victime” sau puncte. Nu in ultimul rand, pentru a te feri de „adversari” este indicat sa te misti permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *