Fatetele dentare – solutia ideala pentru un zambet plin de incredere

Situatiile pentru care oamenii se adreseaza unui medic stomatolog sunt foarte diverse, insa cele mai multe vizeaza pe de-o parte probleme la nivelul danturii, iar pe de alta parte latura estetica a danturii. Referitor la tratamentele care vizeaza estetica danturii, exista o foarte mare diversitate de astfel de tratamente puse la dispozitie de cabinetele medicale stomatologice.

In ultimii ani unul dintre cele mai cautate astfel de tratamente in estetica dentara se refera la fatetele dentare. Cu ajutorul fatetelor dentare oricine isi poate recapata increderea in zambetul sau si se poate bucura de o dantura exact asa cum isi doreste. Daca iti doresti sa te bucuri de un zambet plin de incredere si pe care sa il afisezi ori de cate ori ai ocazia, atunci poti avea in vedere tratamentul cu fatete dentare Alexandria.

Caracteristici ale tratamentului dentar cu fatete

Fatetele dentare se refera la anumite placi extrem de subtiri confectionate pe baza de ceramica. Aceste placi subtiri sunt lipite pe suprafata dintilor naturali si astfel dantura va avea culoarea pe care pacientul si-o doreste. De asemenea, cu ajutorul fatetelor dentare pacientul obtine inclusiv forma dorita pentru dintii sai.

Tratamentele stomatologice cu fatete dentare Alexandria fac parte din tratamentele de esteticz dentara si sunt recomandate ca alternativa la alte optiuni de tratamente pentru latura estetica a danturii, dar si impreuna cu diferite astfel de tratamente. Inainte de a apela la tratamentul cu fatete dentare orice pacient va trebuie sa treaca de un examen stomatologic realizat de catre medicul stomatolog.

Medicul va analiza cu atentie sanatatea la nivelul danturii si a cavitatii bucale a pacientului. Ulterior, tinand cont de anumite aspecte precum dimensiunea dintilor si pozitia acestora, dar si de starea de sanatate a cavitatii bucale, se vor alege fatetele dentare care se vor aplica peste dintii naturali. Un alt aspect foarte important in alegerea fatetelor dentare este si fizionomia fetei pacientului. Nu in ultimul rand, inainte de aplicarea fatetelor dentare se va indeparta placa bacteriana de la nivelul fiecarui dinte natural.

Ce optiuni exista in randul fatetelor dentare?

Atunci cand esti interesat de fatete dentare Alexandria trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de astfel de fatete. Cele mai apreciate sunt cele care au la baza ceramica. Aceste fatete dentare sunt printre cele mai recomandate in randul medicilor stomatologi. La randul lor fatetele dentare din ceramica sunt de doua tipuri, si anume fatete dentare din ceramica presata si fatete feldspatice.

Fatetele dentare din ceramica presata sunt acele fatete turnate si care iau forma dintilor ulterior prin modelarea acestora. De cealalta parte, fatetele dentare feldspatice au la baza mai multe straturi de ceramica, acestea fiind aplicate la temperaturi foarte ridicate. Fatetele dentare feldspatice sunt mai putin rezistente datorita modului in care sunt realizate.

Alegerea fatetelor dentare tine cont de preferintele pacientului, dar si de parerea medicului stomatolog pornind de la examinarea danturii pacientului. Indiferent de ce tip de fatete dentare Alexandria iti doresti, poti beneficia de un astfel de tratament de estetica dentara la Modent Clinic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *