Gama diversificata de masini de etichetat

Societatea comerciala Remont S.R.L.din Campia Turzii, judetul Cluj comercializeaza diverse echipamente destinate imbutelierii si pregatirii recipientelor pentru a fi livrate in magazinele de desfacere.Printre echipamentele comercializate de catre cei de la Remont S.R.L. se numara si diferite modele si tipuri de masini de etichetat.

Aceste echipamente sunt extrem de utile pentru etichetarea tuturor recipientelor care au fost anterior umplute si mai necesita doar lipirea etichetelor.In oferta celor de la Remont S.R.L. orice afacere care desfasoara activitati in tot ceea ce inseamna imbutelierea de recipiente pentru produse alimentare poate gasi urmatoarele tipuri de masini de etichetat: masina de etichetat autoadeziva, masina de etichetat cu lipici la cald si masina de etichetat circulara cu eticheta din hartie.

In functie de necesitatile si de cerintele fiecarui client, fiecare dintre masinile de etichetat poate sa fie alegerea ideala pentru a eficientiza procesul tehnologic de imbuteliere.Toate aceste modele sunt extrem de fiabile si ofera cel mai ridicat nivel al calitatii in acest domeniu.Prin urmare, daca ai nevoie sa completezi procesul tehnologic prin aplicarea de etichete pe produsele tale, nu ezita sa optezi pentru oricare dintre aceste modele.

Cu siguranta vei fi extrem de multumit de modul in care o astfel de masina de etichetat va reduce timpul alocat lipirii etichetelor pe diversele recipiente si de asemenea de modul in care toate etichetele sunt lipite perfect pe respectivele recipiente astfel incat sa nu se dezlipeasca foarte usor. Intreaga oferta de astfel de masini de etichetat poate fi gasita pe pagina web a companiei S.C. Remont S.R.L. accesand www.remontutilaje.ro la meniul „Produse”.

Indiferent de ce model de masina de etichetat alegi, trebuie sa stii ca vei beneficia de garantia calitatii pentru fiecare produs. Mai mult decat atat, la Remont S.R.L. orice client poate solicita consultanta tehnica de specialiate in gasirea acelui model de masina de etichetat care se preteaza cel mai bine nevoilor sale.

Experienta de aproape 15 ani in domeniul sistemelor de imbuteliere si a diverselor echipamente destinate pentru acest domeniu reprezinta o baza solida pentru a oferi cel mai ridicat nivel de profesionalism in fiecare proiect in care ne implicam.De-a lungul timpului am stabilit parteneriate de succes cu toti clientii care au apelat la serviciile noastre.

In domeniul masinilor de etichetat parteneriatele de referinta sunt alaturi de nume importante precum Vinexport S.A., Romfulda Prod S.A. sau Natanel Industries S.R.L.Fie ca vorbim despre livrarea de astfel de masini de etichetat, fie ca vorbim si despre punerea in functiune a acestor echipamente, la Remont S.R.L. oferim cel mai bun raport calitate-pret atat pentru produsele comercializate, cat si pentru serviciile pe care le oferim.

Ce mai astepti pentru a beneficia de cea mai performanta masina de etichetat si de serviciile oferite de cei mai buni specialisti in domeniu? Contacteaza-ne la Remont S.R.L.pentru orice intrebare ai in legatura cu produsele comercializate sau in legatura cu serviciile oferite, dar si pentru a plasa o comanda.Ne poti contacta fie pe adresa de e-mail remontutilaje@yahoo.com, fie la numarul de telefon 0745 531 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *