Inchirieri autocare Suceava- confort la standarde europene

Firma de inchirieri autocare Suceava va ofera servicii imbatabile la preturi fara egal. Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, sistem audio video, incalzire, scaune rabatile. Beneficiati de un maxim de siguranta si confort alaturi de Maxitrans. Daca aveti nevoie de un microbuz confortabil pentru calatorii de neuitat  noi va suntem mereu alaturi atat pentru deplasarile in scop turistic, cat si pentru cele in interes de serviciu.

Va stam la dispozitie prin intermediul site-ului online www.maxitrans.ro sau ne puteti apela telefonic pentru a ne spune exact de ce anume aveti nevoie. Sunati chiar acum pentru a face o rezervare si verificati disponibilitatea pentru ziua in care vreti sa plecati la drum.

Experienta acumulata in timp dar si seriozitatea si profesionalismul unui personal calificat reprezinta caracteristicile de baza care ne-au asigurat un loc de top in randul preferintelor clientilor nostri. Tarifele variaza in functie de destinatie, numarul de zile disponibile si distanta.

Inchirieri autocare Suceava- alaturi de o echipa serioasa

Serviciul de inchirieri autocare Suceava este unul bine pus la punct deoarece suntem o echipa riguroasa si exigenta. Autocarele noastre reprezinta optiunea ideala pentru un concediu de neuitat alaturi de familie si un grup prieteni. Acestea sunt dotate cu un sistem de incalzire, aer conditionat, scaune rabatabile, sistem Hi-Fi si toate cele necesare pentru a va simti minunat in aceasta calatorie. Lucram doar cu soferi experimentati, care dau dovada de intelegere si sunt foarte atenti la drum.

Inchirieri autocare Suceava- preturi imbatabile

Daca sunteti interesati de serviciul de inchirieri autocare Suceava asteptam sa ne contactati deoarece noi ne aflam la doar un pas distanta de dumneavoastra.Flota noastra este compusa dintr-un numar mare de autocare de diferite capacitati astfel incat puteti alege solutia optima de transport, care se potriveste cel mai bine necesitatilor fiecaruia. Faptul ca ne putem adapta cu usurinta la cerintele clientilor in ceea ce priveste transportul rutier de persoane suntem apreciati si rasplatiti cu laude.

Prin serviciile prestate ne dorim sa satisfacem nevoile de transport cele mai diverse ale clientilor nostri de aceea va punem la dispozitie cele mai sigure si calitative servicii de inchirieri autocare. Suntem o firma de incredere si avem abilitatea de a gasi solutia perfecta atunci cand este vorba despre deplasarea intr-un alt oras pentru a participa la team building-uri, pentru circuite turistice, excursii scolare sau alte evenimente. Si pentru ca ne place sa fim punctuali si vrem sa ajungem la destinatie fara intarziere suntem mereu la locul stabilit de comun acord pentru a prelua pasagerii.

Oamenii sunt in continua miscare si de aceea solicitarile de transport sunt tot mai mari in ultima vreme. Cerintele lor cu privire la calitatea mijloacelor de transport se amplifica pe zi ce trece, insa putine firme se pot ridica la nivelul exigetelor celor mai pretentiosi clienti. Maxitrans este o firma responsabila iar seriozitatea si profesionalismul echipei reprezinta atuurile care au contribuit in mod semnificativ la obtinerea feed back-ului pozitiv din partea celor care au calatorit alaturi de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *