Parchet – la preturi deosebit de avantajoase

Pentru amenajarea diferitelor incaperi aveti cu siguranta nevoie de un parchet laminat de calitate superioara, care sa se pastreze ca nou, chiar daca este vorba de suprafete cu trafic intens. Parchetul laminat ocupa un loc de top atunci cand este vorba despre alegerea pardoselii din casa sau din anumite institutii publice. Este preferat pe scara larga deoarece are o rezistenta foarte buna la socuri si reprezinta o pardoseala ideala pentru diferite incaperi, fiind extrem de usor de intretinut. In acest fel va puteti bucura de stralucirea parchetului chiar si peste multi ani.

Printre numeroasele avantaje ale parchetului laminat se numara proprietatile antistatice si rezistenta la umiditate. Acesta imbina armonios calitati exceptionale, ceea ce il face deosebit de apreciat pe piata de profil. Se instaleaza usor, este durabil si il gasiti la preturi accesibile aici pentru fiecare buzunar. Chiar daca unele modele sunt putin mai scumpe, noi va garantam ca merita din plin investitia dat fiind faptul ca rezultatul final va fi exact cel pe care vi-l doriti.

In acest fel, parchetul laminat ofera utilizatorilor un excelent raport calitate-pret, fapt ce ne ajuta sa atragem tot mai multe feed back uri pozitive an de an. Grosimea parchetului laminat joaca un rol import in alegerea finala. Placile de parchet nu prea groase sunt recomandate a fi folosite pentru zonele de trafic mediu, cum ar fi  dormitoare, birou, holurile de interior in timp ce pentru camera de zi este preferabil de folosit un parchet cu grosimi putini mai mari.

Atunci cand decideti sa montati parchet intr-o anumita incapere, tineti cont cu precadere de indicatiile specifice, pentru a nu da gres. Este absolut necesar sa cumparati parchet laminta care sa fie adaptat tipului de spatiu unde va fi instalat. Daca nu tineti cont de specificatiile aferente si veti alege un parchet de trafic redus dar il montati intr-un loc de trafic intens, veti observa imediat ca acesta va trebui inlocuit mult mai devreme decat v-ati asteptat si astfel veti face risipa de timp si bani, ceea ce nu este deloc de dorit.

Parchet  laminat- diversitate de modele si nuante

Alegeti modelul de parchet cel mai eficient din punct de vedere estetic si calitativ de la Malex Concept Design si bucurati-va de prospetimea si functionalitatea acestuia pentru mult timp. Insa, tineti cont de faptul ca pentru o exploatare corecta, parchetul trebuie sa fie montat corect, deoarece in caz contrar, puteti avea surprize neplacute.

Asadar, pentru ca imbinarea placilor de parchet sa fie perfecta aveti grija ca suprafata de montaj sa fie dreapta. Parchetul laminat este un izolator termic si fonic de exceptie si in plus, veti conferi un plus de eleganta incaperii respective.

Parchet  laminat –produs exceptional

Un parchet ales cu gust si montat corect va arata intotdeauna ireprosabil si va atrage privirile celor din jur. Pentru a fi siguri ca ati ales cel mai bun parchet laminat pentru locuinta dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de modul in care aceasta este decorata precum si de culorile folosite in designul interior. Dati dovada de putina creativitate si schimbati radical aspectul interior al casei, folosind nuantele exotice ale parchetului comercializat de Malex Concept Design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *