Peda Ambient – furnizorul tau de rulouri exterioare pentru ferestre

Cu greu mai gasim in zilele noastre imobile care sa nu aiba montate ferestre din termopan. Majoritatea a optat pentru aceste ferestre prin prisma avantajelor pe care le ofera tamplaria PVC si tamplaria din aluminiu. Insa chiar si dupa montarea termopanelor, mai exista un pas care poate fi facut pentru a spori confortul, functionalitatea si design-ul oferit de ferestre. Acest pas poate fi dat de montarea rulourilor exterioare pentru ferestre.

In masura in care pana in acest moment nu ai avut in vedere posibilitatea de a monta astfel de rulouri exterioare pentru ferestrele locuintei tale, este important in primul rand sa intelegi care sunt argumentele care recomanda montarea acestor accesorii. In continuare vei putea afla principalele avantaje si beneficii ale rulourilor exterioare, dar si de unde poti achizitiona aceste accesorii pentru ferestrele de termopan.

Contributia rulourilor exterioare pentru ferestrele de termopan

Rulourile exterioare isi aduc contributia prin reducerea costurilor cu incalzirea locuintei. Stratul de aer izolator care se formeaza intre tamplaria termopan si ruloul exterior ajuta la un plus de izolare termica, fapt pentru care confortul termic in locuinta creste, iar consumul pentru asigurarea incalzirii scade. In acelasi timp izolarea termica este asigurata si de catre spuma izolatoare care este regasita in interiorul lamelelor rulourilor exterioare.

Rulourile exterioare contribuie inclusiv la o mai buna izolare acustica a locuintei prin faptul ca se creeaza o bariera in plus in calea sunetelor din exteriorul locuintei. Nici praful nu mai patrunde la fel de simplu in interiorul locuintei odata ce ai montat astfel de rulouri pentru ferestre, existand acum o bariera in plus.

O alta contributie importanta a acestor accesorii pentru ferestrele de termopan o reprezinta plusul de securitate in fata eventualelor incercari de spargere a locuintei. Odata ce rulourile sunt trase, incercarea de patrundere prin efractie va fi mai dificila, rulourile oferind astfel un plus pentru siguranta oricarei locuinte, mai ales pentru acelea aflate la parter.

Protejarea mobilierului, a parchetului si a peretilor in fata razelor directe UV reprezinta o alta contributie pe care o au rulourile exterioare odata montate. Nu in ultimul rand merita sa amintim si faptul ca aceste rulouri exterioare contribuie la un plus in ceea ce inseamna protejarea termopanelor in fata factorilor de mediu precum ploi, zapezi, vant, temperaturi extreme sau praf. Cu alte cuvinte prelungim durata de viata a termopanelor prin montarea rulourilor exterioare.

O oferta diversificata de rulouri pentru ferestre la Peda Ambient

Pentru a beneficia de toate aceste functionalitati pe care le pot indeplini rulourile exterioare, este important sa te adresezi unei firme care comercializeaza astfel de acccesorii pentru ferestre.

Peda Ambient este una dintre firmele cu experienta in domeniul ferestrelor de termopan si a accesoriilor pentru aceste ferestre. In oferta de rulouri exterioare pentru ferestre a acestei firme vei putea gasi 17 culori pentru lamele si de imitatii din lemn pentru rulourile exterioare comercializate.

Structura lamelelor este de 39 de mm, iar umplutura este pe baza de spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm pentru a oferi un grad ridicat de izolare. Toate informatiile privind rulourile exterioare comercializate de Peda Ambient pot fi gasite pe www.peda-ambient.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *