De ce sa alegeti un fotograf profesionist pentru imobile

Termenul „fotografie profesionista” are multe definitii. Majoritatea agentilor imobiliari care vand case luxoase pretind ca folosesc cea mai buna fotografie profesionista. Insa, aici poate exista o adevarata problema. Doar pentru ca ati platit pentru a avea o fotografie profesionista, nu inseamna ca fotografia este de calitate.Stiati ca locuintele si spatiile prezentate prin fotografii profesioniste se vand cu mai multi bani? Nu numai asta, dar se vand si mult mai repede!

Se pare ca 92 % dintre cumparatorii de case folosesc internetul ca parte a cautarii lor pentru o casa noua? Asta inseamna ca listarea fotografiilor este un factor critic – va determina pretul de vanzare al unei locuinte, cat de repede se vinde si daca se vinde. Nu ar fi prea mult sa spunem ca cel mai important factor in vanzarea unei case este fotografia buna facuta da un fotograf imobiliare care stie exact pe ce sa puna accent.

Nu este vorba doar de case care depasesc un milion de euro; acest lucru se aplica tuturor caselor cu care au un pret putin mai mare.Asta e corect. Studiile au descoperit ca o fotografie buna ajuta la vanzarea unei case mai repede si cu mai multi bani. Prima impresie este esentiala. O fotografie poate afecta perceptia cuparatorilor asupra unei locuinte inainte de a o vedea. O fotografie buna va avea o emotie pozitiva asociata locuintei.

Emotia este declansatorul nr. 1 al cumparatorului hotarat, asa ca folositi asta in avantajul vostru. O fotografie buna poate rosti nu o mie de cuvinte, ci un milion de cuvinte. Fiti creativ: daca locuinta sare de o anumita suma, folositi modele si alegeti sa fie fotografiat stilul de viata din casa si din jurul casei.Cand vine vorba de o fotografie frumoasa, exista mai mult decat satisface ochiul. Un fotograf specializat in imobiliare va aplica aproape aceleasi principii ca un fotograf de produs.

  1. Regia artistica

Fotografia profesionista ca fi rezultatul unei actiuni care va include indicatii regizorale. Stim ca 500 de fotografii nu sunt necesare pentru a vinde o casa. Ceea ce este esential este captarea imaginilor potrivite.  Fotograful surprinde imaginile potrivite dora daca este si un bun regizor artistic.

  1. Organizarea

Locuintele trebuie sa fie organizate. Amintiti-va cat de importanta este emotia in decizia de cumparare. O casa goala nu produce emotii, iar o casa prost mobilata este la fel de rea. Cumparatorii potentiali trebuie sa se poata imagina traind in casa. Daca locuinta este deja mobilata, un fotograf imobiliar va lucra pentru a rearanja fiecare camera, creand o fotografie spectaculoasa. Prin aducerea de recuzita si eliminarea artefactelor personale, cumparatorii nu sunt distrasi si devine mai usor sa se stabileasca daca casa este potrivita pentru ei. Daca locuinta este goala, trebuie sa gasiti alte trucuri. O casa goala nu se va vinde niciodata pentru aceeasi suma ca si o casa mobilata cu gust.

3.Obtinerea unghiurilor corecte

In fotografie, totul este despre iluminat si unghiuri. Un fotograf minunat poate scoate la iveala cele mai bune caracteristici ale unei locuinte prin stapanirea unghiurilor si a iluminatului. Fotografii buni se straduiesc sa surprinda unghiurile potrivite pentru a face o casa cat mai de dorit. Aceasta inseamna fotografierea cu un trepied, fotografierea la nivelul potrivit si utilizarea fiecarei lumini disponibile, fie adaugarea de iluminare in anumite zone ale locuintei, ceea ce va asigura ca fiecare camera din casa pare ca “scoasa “ din reviste.

  1. Crearea compozitiei perfecte

La fel ca in cazul unui tablou, o fotografie trebuie sa fie compusa. Fotograful va defini subiectul fotografiei si elementele care vor fi incluse. Acestea vor dicta cum sa se umple cel mai bine spatiul, unde sa creeze linii orizontale si verticale si unde sa directioneze concentrarea.

Cand surprindeti cladiri sau subiecte de arhitectura, fotografia trebuie facuta astfel incat cumparatorul sa fie condus prin diferitele elemente structurale. Liniile drepte si curbele pot adauga un plus la o casa si ajuta ghidarea cumparatorului de-a lungul imaginii.Asadar, un fotograf profesionist va adauga valoare unei locuinte. Daca inca nu l-ati gasit, va recomandam photowire.ro si tranzactia este ca si facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *