Scari interioare turnate din beton placate cu panouri lamelare din lemn

Materialele pentru constructii sunt foarte diferite. In prezent in domeniul constructiilor si in domeniul amenajarilor interioare s-au facut foarte multe progrese cu privire la materialele si tehnicile folosite. Chiar si in aceste conditii lemnul natural continua sa fie printre materialele preferate in cazul caselor si al locuintelor.

Indiferent daca vorbim despre casele amenajate in stil rustic ori daca ne referim la casele construite si amenajate in stil contemporan, lemnul isi poate gasi foarte bine locul in design-ul interior. Pentru casele cu etaj sau cu mansarda scarile interioare sunt un element absolut firesc si necesar. Daca scarile interioare sunt construite din beton turnat si iti doresti sa aduci mai mult lemn in amenajarea casei tale, atunci poti opta pentru placare scari interioare cu lemn.

De ce sa alegi lemnul pentru placarea scarilor interioare?

In ciuda faptului ca foarte multa lume considera ca lemnul este un material care nu ofera rezistenta si durabilitate comparativ cu betonul, trebuie spus ca in cazul scarilor si al placarii acestora cu lemn lucrurile stau cu totul altfel. Lemnul natural inseamna in primul rand un plus important din punct de vedere estetic. Lemnul aduce eleganta, rafinament si bun gust in orice casa.

Iar in privinta scarilor lemnul aduce un plus important din punct de vedere estetic atat pentru trepte si contratrepte, cat si pentru partea de balustrada. Mai apoi lemnul inseamna si un plus de confort. Nu este totuna sa pasesti zilnic pe scari interioare din beton turnat sau sa urci si sa cobori pe scari interioare placate cu lemn. De asemenea, lemnul poate contribui semnificativ la reglarea umiditatii din casa.

Toate aceste avantaje merita a fi avute in vedere atunci cand iei in considerare variante de placare scari interioare turnate din beton cu lemn. Vei putea aduce astfel un alt aer in casa ta cu etaj sau cu mansarda. Finisajele si textura lemnului sunt potrivite pentru orice stil arhitectural.

Panouri lamelare din lemn de calitate superioara

Procesul de placare scari interioare cu lemn implica utilizarea unor panouri lamelare realizate din lemn de diferite esente. Prin tehnologiile si echipamentele moderne toate aceste panouri lamelare sunt realizate la standarde de calitate superioara astfel incat sa ai garantia durabilitatii lor. Este important ca aceste panouri lamelare din lemn sa fie confectionate din esente cat mai tari de lemn pentru o rezistenta indelungata.

Pe langa rezistenta si calitatea lemnului utilizat pentru aceste panouri lamelare, pentru un plus de rezistenta la factorii de mediu, precum umiditatea si temperatura, dar si la utilizarea intensa, aceste panouri lamelare din lemn sunt acoperite cu lac sau cu ulei.

Aceasta operatiune faciliteaza de asemenea si intretinerea scarilor interioare placate cu lemn. Diversitatea de nuante, culori si texturi a panourilor lamelare din lemn reprezinta un alt aspect important. Poti gasi exact nuantele si texturile pe care le doresti pentru a se potrivi cu amenajarile interioare ale casei tale.Pentru a beneficia de calitate superioara atat in privinta materialelor, cat si pentru operatiunea propriu-zisa de placare scari interioare cu lemn recomandam Stil Compact Design. Informatii complete pot fi gasite pe scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *