4 avantaje ale foliei sablate

Folia sablata pentru geam este un nou concept inovator de la Folina, ideala pentru spatiile de birouri, pentru magazine sau chiar si pentru locuinte. Aceasta folie poate fi utilizata de catre oricine, folia fiind usor de aplicat si cu o serie de avantaje de care se poate bucura oricine, oricand, oriunde. Haideti sa descoperim impreuna care sunt avantajele pe care le pune la dispozitie o folie geam sablat.

1.Mai multa intimitate

Pentru ca in spatele ferestrelor se ascund intotdeauna oameni curiosi, aceasta folie te ajuta sa-ti pastrezi viata departe de vazul acestor persoane. Prin montarea unei astfel de folii in locuinta proprie sau la birou, fiecare persoana beneficiaza de propriul ei spatiu personal.

2.Siguranta

Daca vorbim de magazine nou-deschise si nu numai, folia sablata iti ofera ceva mai multa siguranta. Tot mai multe magazine sunt victimele furturilor deoarece hotii vad totul si au timp sa-si consolideze o strategie eficienta pentru a tinti exact acolo unde doresc. Cu ajutorul acestei folii nu doar ca pastrezi lucrurile deoparte de ochii curiosilor, ci iti sporesti siguranta afacerii tale.

3.Confort sporit

Pentru zilele foarte calduroase in care geamurile sunt expuse direct catre punctul cardinal din care soarele bate cu putere in incapere, folia actioneaza ca un filtru de protectie, eliminand patrunderea razelor solare in locuinta, raze ce iti pot afecta atat confortul termic, sanatatea, cat si plantele.

4.Somn linistit

In cazul usilor cu geam, lumina poate fi deranjanta si poate periclita somnul celor din încăperi. Atunci cand in incaperea vecina se afla partenerul sau familia, care isi doreste sa se odihneasca insa nu pot din cauza luminii, folia sablata iti vine in ajutor. Aceasta folie te ajuta sa opresti refractia luminii dintr-o incapere in alta, oferind un echilibru intregii familii.Ti-am starnit curiozitatea? Acceseaza Folina pentru a descoperi ce folie sablata ti se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *