5 argumente care te vor convinge sa alegi scari din lemn pentru interiorul casei tale

Ai visat dintotdeauna sa locuiesti la o casa cu etaj si cu mansarda? Ti-ai dorit dintotdeauna sa ai suficient spatiu pentru a putea sa decorezi casa exact asa cum ai vazut in filme si in reviste? Iata in ceea ce urmeaza cele mai importante 5 motive pentru a te bucura de scari interioare din lemn pentru casa ta.

  1. Durata scurta de executie

Comparativ cu scarile din beton, scarile interioare din lemn au o durata de executie multa mai scurta. In acest context vei reduce considerabil timpul necesar pentru amenajarea interiorului locuintei tale. Atat pregatirea spatiului pentru ridicarea scarilor, cat si executia in sine sunt operatiuni care pentru o echipa de profesionisti inseamna cateva zile pentru a da in folosinta scarile interioare.

  1. Aduc un aer aparte oricarei case

Dincolo de utilitatea scarilor pentru interiorul casei, fara doar si poate fiecare isi doreste sa amenajeze interiorul cu bun gust si respectand cele mai moderne tehnici de design interior. Trebuie spus ca atunci cand alegi scari interioare din lemn faci alegerea potrivita pentru a da un aspect aparte casei tale. Lemnul este un material potrivit atat pentru amenajarile moderne, cat si pentru cele rustice. In acest context, scarile interioare din lemn pot fi adaptate perfect oricarui design.

  1. Pot fi adaptate oricarui spatiu

Foarte multe persoane considera ca nu au spatiu suficient pentru se bucura de scari interioare de lemn si de frumusetea acestora. Insa atunci cand apelezi la o echipa de profesionisti vei putea sa te bucuri de astfel de scari interioare din lemn chiar si pentru spatii reduse. Pentru astfel de spatii inguste si mai putin ofertante ca suprafata poti alege scari din lemn drepte. Daca in schimb ai mult spatiu la dispozitie, atunci poti foarte bine sa alegi minunatele scari in spirala sau scarile cu doua rampe.

  1. Rezistenta timp indelungat

Desi exista preconceptia conform careia scarile din lemn nu sunt rezistente, trebuie spus ca astfel de scari interioare din lemn pot oferi o rezistenta timp indelungat. Scarile de interior sunt realizate din lemn de esenta tare precum stejar sau fag. De asemenea, lemnul este tratat cu diferite substante si solutii pentru a creste durabilitatea acestuia la factorii de mediu. In acest mod poti alege cu maxima incredere scari interioare din lemn. Te vei bucura de scari extrem de durabile.

  1. Confort si functionalitate

Confortul pe care il ofera scarile din lemn nu se compara. Fie ca vorbim despre adulti, fie ca vorbim despre copii, este cu siguranta mult mai placut sa calci pe scari din lemn. De asemenea, functionalitatea acestora este foarte mare. Scarile din lemn pot fi folosite intre etaje sau pentru a avea acces la mansarda casei sau la podul acesteia.

Pentru a te bucura de toate aceste avantaje oferite de scarile interioare din lemn iti recomandam Stil Compact Design. O echipa de profesionisti iti pune la dispozitie calitate de top in tot ceea ce inseamna scari interioare din lemn.Intreaga oferta a celor de la Stil Compact Design este disponibila la adresa scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *