5 beneficii ale unui sistem de expunere de tip roll up

Sistemele de expunere de tip roll up sunt folosite larg, atat in Romania, cat si la nivel global si poarta numeroase denumiri precum banner roll up, stand up banner, roll up banner sau doar roll up.Aceste sisteme pot avea un impact imens asupra unei campanii de marketing, daca sunt utilizate in mod eficient. Roll up banner-ul este un instrument excelent pentru a oferi potentialilor clienti o informatie succinta despre un produs sau serviciu pe care compania ta le ofera.

De la promovarea produselor si serviciilor la o expozitie pana la impactul vizual oferit clientii dintr-un magazin fizic, un banner roll up poate fi un instrument de marketing excelent pentru a transmite mesajele promotionale, fiind niste produse publicitare foarte eficiente si accesibile in comparatie cu alte modalitati de promovare clasica, precum introducerea unui adaugarea anunturilor in ziare sau reviste de presa comerciale, anunturi la postul de radio sau chiar la TV.

Participarea la o conferinta, o prezentare simpla sau o expozitie comerciala poate fi, de asemenea, destul de costisitoare, dar daca te decizi achizitionarea unui roll up pentru a completa standul, recompensele pot fi mari, atunci cand standul tau iese in evidenta, este mai bogat vizual si informativ decat a celorlalti participanti.

Trebuie sa stii ca daca vrei sa achizitionezi un roll up pentru a completa setul de promovare al sistemlor tale de expunere si afisare, poti vizita site-ul companiei eXpoPrint Media, o companie de TOP pe piata de sisteme publicitare din Romania, accesand pagina expoprint.ro.

Astfel, cu ajutorul unui roll up afacerea ta poate beneficia de o modalitate excelenta pentru a iesi in evidenta si pot contribui eficient, atat la promovarea brandului, cat si la generarea de constientizare afacerii tale in piata, oferind posibilitatea de a incheia noi parteneriate sau de a vinde serviciile sau produsele comercializate.

Pe langa avantajul folosirii unui instrument de marketing eficient, care arata grozav, folosind un roll up poti beneficia de avantajul unor costuri reduse de publicitate pe un timp indelungat. Pe site-ul expoprint.ro vei regasi o gama larga de bannere roll up la preturi intre 30 si 140 de Euro, la care iti este oferita o garantie de peste 2 ani.

Iata o serie de alte beneficii de care poti beneficia cand folosesti un roll up in timp ce participi la conferinte sau expozitii:

Usor de asamblat

Un roll up este extrem de usor de asamblat de catre o singura persoana, in mai putin de un minut. Tot ce trebuie sa faci este sa extinzi sistemul retractabul, sa montezi stalpul telescopic  si sa participi la eveniment plin de energie.

Baza plata sau picioarele sistemului, in functie de model, vor asigura stabilitatea necesara chiar si daca roll up-ul este amplasat la exterior, iar stalpul va contribui la aceasta rezistenta, fara ca panoul sa se balanseze, si pentru mentinerea tensionata a bannerului. Cu toate acestea, iti recomandam sa folosesti cu atentie la exterior sistemele de expunere de tip, in special la conditii de vant sau ploaie, pentru ca risti ca acestea sa se degradeze rapid.

Durabil

Un alt beneficiu al utilizarii unui roll up este faptul ca aceste sisteme de expunere sunt extrem de durabile, daca sunt ferite de conditii evidente ce le pot degrada. Vinilul folosit pentru imprimare este extrem de rezistent si este conceput sa reziste pentru perioade lungi de timp, in special modelele premium.

Baza unui roll up este, de asemenea, foarte puternica si ofera suport suplimentar intregului sistem de expunere. Totodata, majoritatea acestor articole publicitare beneficiaza de cadre din aluminiu pentru protectie suplimentara la transport, dar si sisteme de rulare care previn ruperea bannerului atunci cand este desfasurat pentru afisarea mesajului publicitar.

Usor de depozitat

Roll up bannerele sunt, de asemenea, foarte usor de depozitat si nu vor ocupa mult spatiu in biroul sau in alte spatii destinate depozitarii la locul de munca. Banner-ul in sine se va plia in cadrul de aluminiu, iar stalpul de sustinere telescopil, folosit pentru ca roll up-ul sa nu se prabuseasca si sa se plieze usor, se strange rapid si la dimensiuni reduse.

Perfect pentru transport

Daca optezi pentru articole publicitare roll up, beneficiezi de un instrument compact si usor, ceea ce le face sa fie perfecte pentru transportul acestora. Daca participi regulat la diferite expozitii, targuri comerciale sau conferinte, atunci vei descoperi cat de important este ca sistemele tale de expunere sa fie usor de montat, demontat si transportat. La eXpoPrint Media vei beneficia de asemenea si de o geantă gratuita, sau premium, pentru mai multa protectie, care insotesc toate sistemele publicitare de tip roll up. Acestea sunt perfect de transportat in mana sau in masina pana la sala unde se va desfasura evenimentul.

Spatiu necesar redus

Indiferent daca este vorba despre magazinul tau, o expozitie comerciala sau un spatiu inchiriat, acesta reprezinta bani si, cu siguranta iti doresti maximizarea investitiei, reducand spatiul folosit pentru depozitare. Daca achizitionezi un roll up spatiul ramas suplimentar poate fi utilizat pentru a maximizarea vanzarilor unor produse sau serviciului oferite de afacerea ta.

Daca utilizezi un spatiu exclusiv destinat depozitarii, atunci iti va ramane mai mult loc pentru flyere, pliante sau orice alte materiale promotionale utilizate pentru promovare. Un roll up este ingust si scurt, ceea ce iti permite chiar pozitionarea lui pe verticala, ocupand un coltisor din incapere.

Promovare longeviva

Cel din urma avantaj final al unui stand pop-up banner este longevitatea. Spre deosebire de o reclama TV, la radio, un anunt de ziar, si chiar pliante impartite stradal, care au un rezultat pe o perioada scurta de timp si costisitoare, un roll up poate fi folosit din nou ori de cate ori doresti.

De asemenea, eficienta acestui sistem de expunere poate fi impresionanta cu conditia ca imaginea sa fie de o calitate buna, mesajul sa fie potrivit publicului tinta.Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre sistemele de expunere de tip roll up, viziteaza site-ul expoprint.ro si descopera gama larga de produse publicitare de care te poti folosi in campaniile de promovare ale afacerii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *