Agitatie in Bucuresti din cauza repetitiei pentru parada de 1 Decembrie

Astazi, Bucurestiul a fost scena unei repetitii grandioase pentru parada de Ziua Nationala, eveniment ce a generat un trafic intens si haos pe strazile capitalei. Din primele ore ale diminetii, tehnica militara impresionanta a fost mobilizata la Arcul de Triumf, provocand restrictii de trafic semnificative.

Detalii ale repetitiei

Repetitia, care a inceput la ora 09:00 si a durat patru ore, a inclus survoluri ale peste 40 de aeronave deasupra Arcului de Triumf. Participarea a fost masiva: 2.400 de militari si 150 de vehicule blindate, alaturi de masini de politie, jandarmi si autospeciale ale SRI si SPP, au defilat prin zona monumentului.

Participarea internationala

Printre participanti s-au numarat si militari din tari membre NATO, precum SUA si Spania, demonstrand cooperarea si solidaritatea internationala. De asemenea, o drona Bayraktar, recent achizitionata de Armata Romana, va fi expusa in Piata Arcului de Triumf, alaturi de alte aeronave fara pilot.

Implicatii pentru trafic

Repetitia de astazi a avut un impact major asupra circulatiei in nordul Capitalei, inchizand bulevarde importante. De asemenea, se preconizeaza restrictii semnificative de trafic pe soseaua Kiseleff si strazile adiacente pana la ora 15:00 in ziua de 1 Decembrie.

Aceasta repetitie a fost un preludiu impresionant al paradei de Ziua Nationala, dar a adus si provocari substantiale in ceea ce priveste mobilitatea urbana in Capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *