AMOFM Bucuresti organizeaza Bursa locurilor de munca: Peste 10.000 de joburi disponibile la Colegiul Economic ‘Viilor

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) va organiza, joi, o noua editie a „Bursei generale a locurilor de munca”. Evenimentul va avea loc la Colegiul Economic „Viilor” si promite sa fie o oportunitate excelenta atat pentru angajatori, cat si pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Participarea agentilor economici si oferta de locuri de munca

Conform unui comunicat emis de AMOFM, pana luni, 160 de agenti economici si-au anuntat participarea la eveniment. Acesti angajatori vor oferi un total de 10.541 locuri de munca disponibile, acoperind o gama larga de domenii si niveluri de calificare.

Structura ofertei de locuri de munca

Oferta de locuri de munca este diversificata si se adreseaza persoanelor cu diferite niveluri de studii si calificari:

  • Studii superioare: 467 de locuri de munca
  • Studii medii: 837 de locuri de munca
  • Muncitori calificati: 5.578 de locuri de munca
  • Muncitori necalificati: 3.659 de locuri de munca

Aceasta structura a ofertei arata clar ca exista oportunitati atat pentru absolventii de studii superioare, cat si pentru cei cu studii medii sau pentru muncitorii calificati si necalificati.

Detalii suplimentare despre eveniment

Bursa generala a locurilor de munca organizata de AMOFM Bucuresti reprezinta un eveniment de mare importanta pentru piata muncii din capitala. Aceasta ofera o platforma esentiala pentru interactiunea directa intre angajatori si potentiali angajati. In cadrul evenimentului, participantii vor avea posibilitatea de a discuta direct cu reprezentantii companiilor, de a afla detalii despre posturile vacante si de a-si depune CV-urile pe loc.

Pe langa interactiunile directe, bursa de locuri de munca va include si sesiuni de informare si consiliere profesionala. Aceste sesiuni sunt menite sa ajute candidatii sa isi imbunatateasca abilitatile de prezentare si sa inteleaga mai bine cerintele pietei muncii. Specialistii AMOFM vor fi prezenti pentru a oferi sfaturi personalizate privind elaborarea unui CV eficient si pregatirea pentru interviuri.

Importanta evenimentului pentru piata muncii

Organizarea acestui eveniment vine intr-un context economic in care gasirea unui loc de munca poate fi o provocare majora pentru multi oameni. Prin facilitarea intalnirilor directe intre angajatori si candidati, AMOFM Bucuresti contribuie la reducerea somajului si la cresterea ratei de ocupare a fortei de munca in capitala.

Pentru angajatori, bursa de locuri de munca reprezinta o ocazie de a-si prezenta oferta de locuri de munca unui public larg si de a identifica rapid candidati potriviti pentru pozitiile disponibile. In acelasi timp, pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, evenimentul ofera acces la o gama variata de oportunitati de angajare, intr-un singur loc.

Recomandari pentru participanti

Pentru a profita la maximum de aceasta oportunitate, participantii sunt sfatuiti sa se pregateasca in avans. Iata cateva recomandari utile:

Actualizati CV-ul: Asigurati-va ca CV-ul este actualizat, clar si concis. Includeti informatii relevante despre educatie, experienta profesionala si abilitati.
Cercetati companiile participante: Informati-va despre angajatorii care vor fi prezenti si despre posturile disponibile. Acest lucru va va ajuta sa aveti discutii mai informate si sa va prezentati mai bine competentele.
Pregatiti intrebari: Ganditi-va la intrebari pe care le puteti adresa angajatorilor despre pozitiile vacante, cultura organizationala si oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei.
Imbracati-va profesional: Prima impresie conteaza, asa ca alegeti o tinuta profesionala care sa va reprezinte intr-un mod favorabil.

Asteptari pentru participanti

Noua editie a Bursei generale a locurilor de munca organizata de AMOFM Bucuresti reprezinta o oportunitate valoroasa pentru toti cei implicati pe piata muncii. Cu o oferta diversificata de locuri de munca si participarea a numerosi agenti economici, evenimentul promite sa faciliteze intalnirile intre angajatori si potentiali angajati, contribuind astfel la dinamizarea pietei muncii din capitala.

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca sau ca reprezinti o companie care isi cauta viitori angajati, nu rata aceasta ocazie de a participa la Bursa generala a locurilor de munca organizata joi, la Colegiul Economic „Viilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *