Arcom Glass-specialistul tau in sticla antifoc

Specialistii de la Arcom Glass au reusit sa gaseasca cele mai bune forme de protectie la foc a zonelor vitrate, folosind sticla antifoc. Geamurile termorezistente pot avea diferite dimensiuni si au rame de aluminiu. Acestea sunt construite prin suprapunerea mai multor straturi de sticla lipite cu ajutorul unui gel transparent termorezistent si va aduc nenumarate avantaje, dintre care amintim: este un geam de securitate, care se monteaza usor, are o greutate redusa, este asemanatoare cu sticla obisnuita si are o arie larga de utilizare.

Sticla rezistenta la foc reduce in mod semnificativ transmiterea caldurii asigurand  protectie maxima impotriva gazelor arse si limitand astfel radiatia termica. Are o grosime redusa iar in contact cu focul ramane transparenta.In functie de caracteristicile de baza se determina timpul de rezistenta la foc, care poate fi de la jumatate de ora si pana la 2 sau chiar 3 ore. Cu o experienta vasta in domeniu dar si o experienta pe masura am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata de profil datorita calitatii superioare a produselor comercializate dar si profesionalismului personalului cu care lucram. De asemenea, raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra si asteptam cu drag sa fim contactati deoarece suntem curiosi sa vedem ce alte provocari ne asteapta.

Sticla antifoc- alegerea optima

In ultima perioada, cererile de sticla antifoc sunt tot mai mari,dat fiind faptul ca tot mai multe persoana sunt constiente de importanta lor.In desfasurarea activitatii noastre zilnice nu ne pierdem nici o clipa din vedere obiectivul propus, si-anume ne dorim ca toti cei care isi pun increderea in produsele noastre sa fie complet multumiti de serviciile noastre.Nu ne temem de concurenta deoarece punem accent pe calitate, seriozitate, promptitudine si implicare totala, proprietati greu de egalat pe piata de profil.Faptul ca specialistii nostri fac totul cu pasiune si daruire ne asigura de faptul fiecare lucrare este usor de realizat pentru ei.

Sticla antifoc- atinge cele mai inalte standarde de calitate

Lucrarile cu sticla antifoc ne recomanda ca fiind o companie etalon, care merita pe deplin toata increderea clientilor. Am reusit sa ne impunem pe piata cu servicii unice la preturi imbatabile oferind astfel termoprotectie in spatiile unde sunt amplasate aceste sticle.Respectam cu precizie standardele europene in vigoare si va garantam faptul ca suntem o firma capabila sa satisfacem chiar si cele mai exigente nevoi, punand accent pe experienta inconfundabila si responsabilitatea deplina.

Facem tot ceea ce ne sta in putinta sa va asiguram servicii la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul termoprotectiei pentru ca lucram cu personal calificat care ne ajuta sa ne atingem obiectivele.Venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de exceptie si va garantam rezultate fiabile pentru ca echipa noastra este pregatita sa faca fata cu succes oricarei noi provocari. Ne tratam clientii cu maxima consideratie si tinem cont de specificatiile lor,oferindu-le produse inovative care sa le asigure reusita. De asemenea, profesionalismul echipei noastre isi pune amprenta in mod vizibil asupra fiecarei lucrari realizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *