Avraam Travel te invita in pelerinaj la Parintele Calistrat!

Indiferent daca te numeri printre persoanele care au deja fost in foarte multe pelerinaje sau daca recent ai descoperit cat de multa importanta au pelerinajele pentru sufletul fiecaruia dintre noi, un pelerinaj la Parintele Calistrat este cu siguranta unul foarte atractiv pentru orice pelerin. In acest sens agentia de turism Avraam Travel, agentie specializata in pelerinaje in Romania si in afara tarii, te invita sa iei parte la un pelerinaj incarcat de spiritualitate si de credinta.

Mesajele si sfaturile Parintelui Calistrat

Atunci cand vorbim despre Preotul Calistrat Chifan vorbim despre unul dintre cei mai importanti si apreciati duhovnici si predicatori din Romania in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca Parintele a ales sa fie cat mai vizibil in mass-media, dar si in social media. In oricare dintre aceste spatii publice, Parintele Calistrat isi transmite mesajele adresate enoriasilor si credinciosilor.

Parintele pune foarte mare accent pe importanta de a lua parte la Sfanta Liturghie. Insa dincolo de acest aspect, Parintele considera ca fiind foarte importanta rugaciunea personala chiar si in afara Bisericii sau in afara programului cand are loc Sfanta Liturghie. Tocmai de aceea Parintele incurajeaza enoriasii si credinciosii ca niciodata sa nu plece de acasa fara a spune rugaciunea.

Nu in ultimul rand Parintele doreste sa intareasca credinta enoriasilor, transmitandu-le mesajul cu privire la faptul ca Dumnezeu este oricand alaturi de cei care au credinta, punand accent pe faptul ca fiecare credincios in parte are sprijinul divinitatii in aceste vremuri tulburi.

Programul pelerinajului la Parintele Calistrat

Pentru credinciosii care isi doresc sa il cunoasca personal pe Preotul Calistrat Chifan si care isi doresc sa primeasca sfaturile acestuia, o pot face prin intermediul pelerinajului organizat de catre agentia de turism Avraam Travel. Vorbim despre un pelerinaj de doua zile. In cadrul pelerinajului nu doar ca pelerinii vor putea ajunge la Parintele Calistrat, dar acestia vor vizita inclusiv Manastirea Nechit si Moastele Sf. Parascheva.

In prima zi a pelerinajului se pleaca din Bucuresti inspre Targu Neamt. Plecarea are loc la ora 6:00 dimineata din Dealul Patriarhiei. Urmeaza oprirea la Manastirea Nechit, un adevarat tezaur spiritual pentru credinciosii ortodocsi prin prezenta celor peste 350 de Moaste aflate in biserica manastirii. Dupa timpul petrecut in manastire, traseul se continua spre alte doua obiective de importanta majora pentru credinciosi, si anume manastirile Agapia, respectiv Varatec. Ziua se va incheia la un hotel sau la o pensiune din Targu Neamt.

Ziua a doua incepe cu micul dejun la cazarea din Targu Neamt. Apoi urmeaza plecarea inspre Iasi. Aici programul include vizita la Manastirea Vladiceni, la Parintele Calistrat. Pe durata vizitei la Preotul Calistrat se vor face rugaciuni, Parintele va oferi sfaturi credinciosilor, iar in final va da binecuvantarea tuturor celor prezenti la pelerinaj. Dupa ce am primit binecuvantarea Parintelui, traseul continua spre Catedrala Mitropolitana din Iasi.

Aici ne vom inchina si vom aduce rugaciuni la Moastele Sf. Parascheva.De la Iasi urmeaza traseul de intoarcere spre Bucuresti, dupa un pelerinaj plin de spiritualitate la Manastirea Nechit, Parintele Calistrat si Moastele Sf. Parascheva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *