Banda LED RGB CCT – 3 tipuri de lumina, un sigur produs

Nu reusesti sa te decizi ce tip de banda LED iti doresti pentru proiectele tale? Ai vrea sa ai posibilitatea sa realizezi o atmosfera diferita in functie de momentul zilei sau de o anumita ocazie? Cea mai potrivita solutie este realizarea unui sistem de iluminat cu banda LED RGB CCT. De ce?

Pentru ca acesta iti ofera posibilitatea de a te bucuri atat de lumina colorata cat si de lumina alba, rece sau calda. Astfel, ai la dispozitie atat un sistem modern de iluminat cat si lumina alba naturala intr-un singur produs – banda LED RGB CCT.

Cand este optim sa folosim fiecare tip de lumina? Aflam in randurile urmatoare.

Lumina alba rece – banda LED RGB CCT

Lumina rece este recomandata a fi folosita in spatiile in care desfasori activitati sau in momentele in care ai nevoie sa te poti concentra pentru a indeplini diferitele sarcini. De asemenea, lumina rece accentueaza detaliile si imita, extrem de bine, lumina naturala. Prin urmare, daca ai instalat o banda LED RGB CCT in bucatarie, atunci cand gatesti si vrei sa iluminezi blatul de lucru este preferabil sa optezi pentru o lumina alba, rece.

Daca iti savurezi cafeaua sau bei un pahar de vin cu prietenii, este posibil sa vrei sa schimbi si sa preferi lumina colorata. In plus, lumina alba rece este perfecta in birou, atunci cand lucrezi si in camera copiilor, in momentul in care acestia isi fac temele. Acelasi lucru este valabil si pentru baie. Atunci cand te barbieresti ori te fardezi apeleaza, cu incredere, la lumina alba rece.

Printre dezavantajele luminii reci se afla faptul ca aceasta nu ajuta la redarea corespunzatoare a culorilor.

Lumina alba calda – banda LED RGB CCT

Intr-adevar, temperatura luminii iti poate influenta starea de spirit. Acesta este si avantajul major al instalarii unui sistem de iluminat cu banda LED RGB CCT – poti sa alegi ce tip de lumina preferi, in functie de ce iti doresti sau de activitatile pe care urmeaza sa le desfasori intr-un anumit spatiu.

Lumina calda este considerata o lumina blanda, prietenoasa si este apreciata deoarece induce un sentiment de relaxare. Prin urmare, poti sa schimbi optiunile benzii LED RGB CCT si sa optezi pentru lumina alba calda in momentul in care vrei sa conturezi o atmosfera intima, primitoare.

De asemenea, este perfecta pentru dormitor atunci cand te pregatesti de somn. Si in camera celor mici lumina rece trebuie schimbata cu lumina calda atunci cand le citesti povestea de culcare. Nu uita de ea nici in living, atunci cand iei cina cu persoanele dragi si iti doresti sa conturezi o atmosfera linistitoare, care sa va incurajeze sa povestiti si sa va bucurati de un timp de calitate impreuna.

Nu iti recomandam sa o folosesti daca vrei sa citesti deoarece este obositoare pentru ochi.

Lumina colorata – banda LED RGB CCT

Despre banda LED RGB CCT se spune ca are proprietati magice. De ce? Pentru ca poate transforma, instant, atmosfera dintr-o incapere. Copiii au mers la somn si vrei ca living-ul sa se transforme intr-un cinematograf sau mini bar?

Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi tipul de lumina din lumina alba calda in lumina colorata. La fel, lumina colorata creaza o atmosfera feerica atunci cand este folosita pe terasa ori in gradina. In plus, nu va mai atrage nici insectele deci te vei putea relaxa fara probleme.

Multe persoane apeleaza la lumina colorata de sarbatori ori atunci cand organizeaza o petrecere. Culorile stimuleaza buna dispozitie si dau farmec oricarui spatiu.Cel mai potrivit este sa optezi pentru o banda LED RGB CCT inteligenta deoarece vei putea schimba temperatura ori culorile luminii foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi o aplicatie compatibila pe telefonul mobil si te transformi imediat intr-un magician al atmosferei din casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *