Care sunt motivele pentru care tot mai multi romani aleg cutiile automate de viteze

Daca pana in urma cu ceva ani autoturismele pe transmisie automata erau destul de rare pe drumurile din tara noastra, in ultimii ani tot mai multe astfel de masini pot fi vazute circuland pe drumurile tarii. De asemenea, oferta de autoturisme pe cutie automata de viteze este una foarte mare atat pentru masinile noi, cat si pentru cele rulate.

Exista mai multe motive pentru care autoturismele pe transmisie automata sunt foarte atractive pentru romani. In ceea ce urmeaza sunt amintite principalele astfel de motive care au facut ca tot mai multe autoturisme pe cutie automata de viteze sa fie parte a parcului auto din Romania.

Fiabilitatea cutiilor automate de viteze

Un prim motiv este cu siguranta faptul ca vorbim despre cutii de viteze foarte fiabile. Acest lucru se datoreaza progreselor tehnologice din domeniul auto. Producatorii de cutii de viteze automate au ridicat foarte mult standardele de fiabilitate in privinta cutiilor automate de viteze. In consecinta uzura sau defectiunile in cazul cutiei automate de viteze sunt foarte rare. Din acest motiv si nevoia de servicii specializate in reparatii cutii automate Bucuresti este putin probabila.

Disponibilitatea serviciilor de reparatii cutii viteze automate

Un al doilea motiv este tocmai cel care vizeaza cresterea numarului de service-uri auto specializate in cutii automate de viteze. Daca in urma cu cateva decenii era foarte greu sa gasesti mecanici specializati in astfel de cutii de viteze, in ultimii ani tot mai multe astfel de service-uri auto sunt disponibile pentru soferii care au ales masinile pe transmisie automata. In acest sens orice sofer care are o defectiune sau o problema la cutia automata de viteze se poate adresa unor specialisti in domeniu.

Ofera numeroasa de autoturisme pe transmisie automata

Tot in randul motivelor pentru care autoturismele pe transmisie automata sunt atractive pentru soferii romani regasim si oferta numeroasa de astfel de autoturisme. Oferta include atat autoturismele noi din reprezentanta, cat si autoturismele second hand.Prin urmare oferta autoturismelor pe cutie automata se adreseaza aproape oricarui buzunar.

In conditiile in care bugetul se preteaza pentru un autoturism rulat, este recomandat sa faci testarea si verificarea cutiei de viteze intr-un service auto specializat in verificare si reparatii cutii automate Bucuresti. In acest mod te asiguri ca investesti banii intr-o masina a carei cutie de viteze functioneaza in parametrii optimi.

Costuri reduse pentru intretinere

Nu in ultimul rand autoturismele pe transmisie automata de viteze sunt atractive si datorita costurilor mici de intretinere. Aici discutam in primul rand despre faptul ca aceste autoturisme nu au in dotare kit-ul de ambreiaj. Prin urmare costurile cu reparatiile sau cu inlocuirea kit-ului nu mai exista, precum in cazul autoturismelor pe transmisie manuala. In acelasi timp fiabilitatea mare a acestor autoturisme face din intretinerea lor una deloc costisitoare.

Daca esti in cautarea unui autoturism, poti sa ai in vedere aceste aspecte care vizeaza autoturismele pe transmisie automata. Pentru autoturisme rulate nu uita sa treci pragul unui service specializat in reparatii cutii automate Bucuresti si sa faci testarea cutiei de viteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *