Care inseamna cifra 5 din punct de vedere numerologic, spiritual si astrologic ?

Numarul 5 in numerologie reprezinta planeta Mercur iar persoanele care se identifica cu acest numar sunt carismatice, amuzante si au un caracter frumos. De aceea, sunt mereu inconjurati de oameni care apreciaza compania lor.O trasatura pozitiva a acestor persoane este faptul ca pot face fata obstacolelor vietii si isi gasesc puterea de a merge mai departe, indiferent de ce se intampla. Acestia au o capacitate de adaptare incredibila la schimbari.

Aceste persoane au abilitati excelente de comunicare si le place sa rezolve tot felul de puzzle-uri si intrebari, folosindu-si capacitatile intelectuale.Persoanele asociate cu numarul 5 sunt putin temperamental si uneori destul de impulsive din fire. Sunt sociabili si iubitori de distractie ceea ce ii face sa interactioneze cu multe persoane. Comunicarea este punctul lor forte. Sunt energici si au capacitatea de a lucra in mod eficient.

De asemenea, au o dorinta continua de invatare, prețuiesc viata si se bucura la maxim de fiecare clipa.  Acestia se afla mereu intr-un proces de învatare pentru ca isi doresc sa-si extinda aria cunostintelor si sa devina mai intelepti.Nu le place sa fie inchisi intr-un tipar, de aceea isi exerseaza mintea continuu. Nu le place deloc sa fie plictisiti, astfel ca isi gasec mereu ceva de facut pentru a-si pastra entuziasmul caracteristic.

Persoanele cu numarul 5 apreciaza viata mai mult decat altii. Numarul 5 indica, de obicei, o persoana plina de energie ce se remarca prin independenta in gandire si actiune. Numarul 5 ca persoana arata ca oamenii au un caracter puternic. Acestia traiesc cu adevarat fiecare clipa. Daca numarul 5 ar fi o persoana, acesta ar fi iubitor de libertate si independenta in acelasi timp si ar avea un simt creativ deosebit de dezvoltat.

Numarul 5 este numarul care defineste umanitatea. Oamenii au 5 degete la maini si la picioare, 5 simturi si 5 sisteme majore ale corpului. Oamenii care se identifica cu acest numar sunt versatili si indrazneti. Acestia atrag persoanele excentrice care nu se integreaza tiparelor societatii.

Numarul 5 este imprevizibil, vrea sa fie in continua miscare si sa se bucure de toate schimbarile subtile ale lumii. Pentru a tine pasul cu schimbarile acesta se razgandeste mereu pentru ca vrea sa inteleaga mai bine ce se intampla si sa fie pregatit pentru orice. Acestia au capacitatea de a se adapta mult mai usor la schimbarile rapide decat altii, indiferent de domeniu.

In ceea ce priveste partea negativa, acestia nu-si permit sa faca parte din niciun club sau cult pentru a nu fi judecati de cei din jur. Acestia se remarca printr-o toleranta extrema la schimbare, asa incat le este destul de dificil sa faca planuri pentru viitor. Dat fiind faptul ca ei se pot razgandi oricand, nu pot vedea mai departe de zina de maine. Acestia nu pot fi multumiti cu ceva pe termen lung, pentru ca in curand cel mai probabil, si-ar dori sa faca o schimbare radicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *