Cauti cea mai buna trotineta pentru copilul tau? Alege trotinetele McLaren!

Daca iti doresti sa oferi posibilitatea copilului tau de a face miscare si de a-si consuma energia intr-un mod sanatos, atunci poti sa ai in vedere sa ii cumperi o trotineta pentru copii. Astfel de activitati contribuie inclusiv la dezvoltarea armonioasa din punct de vedere fizic a copiilor, dar si la relaxarea dupa orele de scoala sau dupa orele la gradinita.

In randul trotinetelor pentru copii vei putea gasi diferite modele si brand-uri. Unul dintre modele foarte fiabile si foarte apreciate in randul parintilor si al copiilor este modelul de trotinete McLaren. Astfel de modele de trotinete pentru copii sunt disponibile si in Romania.

Ce recomanda trotinetele McLaren pentru copii?

McLaren este un brand foarte important si foarte renumit in domeniul autoturismelor si al automobilismului. Prin urmare atunci cand alegi sa cumperi o trotineta McLaren pentru copilul tau, faci o investitie intr-un produs de marca si de calitate superioara. Fiind aprobate de catre McLaren Automative, trotinetele McLaren sunt comercializate sub licenta oficiala a acestui brand.

Trotinetele McLaren pentru copii sunt recomandate prin prisma design-ului deosebit pe care il propun, dar si prin prisma performantelor foarte bune pe care le ofera. Logo-ul McLaren este regasit pe fiecare trotineta. Pornind de la un concept inovativ, aceste trotinete sunt bazate pe un sistem inclinat de directie. In consecinta fiecare copil va putea sa se echilibreze foarte usor atunci cand acesta se afla pe trotineta si este in miscare.

Modelele de trotinete McLaren sunt cu 3 roti tocmai pentru a fi potrivite pentru copiii de orice varsta, chiar pentru copii care au doar 2 anisori. Pentru confortul celor mici manerele trotinetelor sunt confectionate dintr-un cauciuc termorezistent si care este foarte placut la atingere. Avand in vedere ca cei mici au manute fragile si sensibile, aceste manere ale trotinetelor McLaren sunt cu siguranta alegerea perfecta pentru plimbari zilnice prin parc.

Bara de ghidon este confectionata din aluminiu si permite ajustarea inaltimii acesteia prin intermediul unui tub telescopic in 3 pozitii diferite. De aici rezulta un control foarte bun al trotinetei. Puntea din otel confectionata pe baza unui sistem de rulmenti din carbon este foarte rezistenta, dar in acelasi timp foarte usoara. Pentru a nu se aluneca pe punte, aceasta este invelita cu un material antiderapant.

Pentru rotile trotinetelor McLaren producatorii s-au inspirat din anumite modele ale autoturismelor McLaren. Prin urmare vorbim despre roti durabile, rezistente si potrivite pentru atenuarea oricarui soc la nivelul contactului cu solul. Sistemul de franare este eficient si este amplasat la roata din spate a trotinetei.

Modele de trotinete McLaren pentru copii de toate varstele

Indiferent daca vrei o trotineta pentru un copil de 2-3 anisori sau daca ai nevoie de o trotineta de calitate superioara pentru un copil aflat in clasele primare, in oferta de trotinete McLaren vei putea gasi modele adaptate pentru orice varsta. Modelul McLaren McS01 se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 anisori, trotineta McLaren McS02 pentru copiii cu varste intre 6 si 9 ani, iar modelul McLaren McS03 pentru copiii care au peste 9 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *