Ce trebuie sa stii despre placarea cu lemn a scarilor interioare din beton?

Locuiesti intr-o casa cu etaj si vrei sa schimbi aspectul scarilor interioare care sunt construite din beton? Iti doresti un plus de eleganta si de rafinament pentru scarile interioare ale casei tale? Ei bine, intr-o astfel de situatie nu exista o alta alegere mai oportuna decat placarea scarilor interioare cu lemn.

Chiar daca in urma cu multi ani de zile betonul era privit ca fiind materialul cu cea mai buna rezistenta si stabilitate atunci cand vine vorba despre constructia unor scari interioare, odata cu trecerea timpului s-a dovedit ca si lemnul poate fi o solutie foarte oportuna. Insa daca scarile deja sunt construite din beton este un efort prea mare si prea costisitor sa schimbi din temelie scarile interioare. Insa poti schimba aspectul acestora prin placare scari interioare din beton cu lemn.

Placarea scarilor interioare din beton cu lemn se poate face foarte rapid si eficient cu ajutorul unor panouri lamelare. Fie ca vorbim despre scarile interioare dintre parter si etaj, fie ca ai o casa care are si mansarda, daca scarile interioare sunt din beton poti opta pentru placare scari interioare cu lemn.

Exista diferite esente de lemn care sunt folosite pentru obtinerea unor panouri lamelare de diferite dimensiuni. Lemnul este un material foarte versatil si din acest punct de vedere este perfect pentru obtinerea unor panouri lamelare chiar si pentru scarile in forma de spirala spre exemplu.

Inainte de a fi prelucrat sub forma panourilor lamelare pentru placarea scarilor din beton lemnul este uscat pe cale naturala si apoi este tratat pentru a avea o rezistenta sporita la diferiti factori de mediu. Ulterior fiecare panou lamelar este lacuit sau dat cu ulei. Aceasta operatiune vine sa creasca si mai mult rezistenta panourilor lamelare folosite pentru placarea scarilor cu lemn, dar si sa faca intretinerea scarilor mult mai usoara.

Marele avantaj atunci cand vorbim despre placare scari interioare cu lemn este faptul ca aceste panouri lamelare pot fi in diferite nuante de culori si in diferite texturi. Cu alte cuvinte, atunci cand vrei sa apelezi la placarea scarilor din beton vei putea opta pentru cea mai buna varianta astfel incat sa se potriveasca perfect pentru a fi asortata cu mobilierul locuintei tale sau cu parchetul din casa.

Pentru a avea certitudinea ca vei beneficia de o lucrare de calitate la cele mai ridicate standarde atunci cand vine vorba despre placare scari interioare cu lemn este recomandat sa apelezi la o firma profesionista in acest domeniu. Un nume de referinta este cu siguranta Stil Compact Design. Acest producator de scari interioare din lemn si de accesorii pentru aceste scari din lemn pune la dispozitie clientilor o larga varietate de panouri lamelare pentru placarea scarilor cu lemn.

Mai mult, vei putea beneficia si de consultanta in alegerea celor mai bune culori si texturi pentru scarile interioare ale casei tale, dar si de servicii de montaj pentru acestea.Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra ofertei celor de la Stil Compact Design te asteptam pe scaralemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *