Compartimentari de sticla-solutii moderne deosebit de avantajoase

Dekoflex Glass Design va sta la dispozitie cu solutii de exceptie in ceea ce priveste amenajarea moderna a spatiului interior, folosind compartimentari de sticla.Calitatea, fiabilitatea si performantele deosebite ale produselor livrate sunt caracteristicile de baza care definesc serviciile noastre.

Furnizam toate elementele necesare pentru un proiect de investitii complex din domeniul industrial, office, comercial sau rezidential, pentru ca detinem toate resursele necesare si va oferim asistenta tehnica la nevoie. Va stam la dispozitie cu produse de foarte buna calitate, oferindu-va solutii tehnice personalizate, in functie de specificatiile proiectelor dumneavoastra, pentru ca ne pliem perfect cerintelor tuturor clientilor.

Chiar daca sticla este putin mai scumpa comparativ cu orice alta varianta de cu siguranta rezultatele vor fi pe masura investitiei. In plus, trebuie sa luati in calcul si faptul ca ca sticla nu necesita a fi zugravita sau tapetata, ci are un mod de intretinere extrem de facil. Prin urmare, atat din punct de vedere al costului cat si a aspectului estetic obtinut peretii din sticla reprezinta o alegere inspirata pentru orice tip de spatiu. Nu va faceti nici cea mai mica grija pentru ca sticla nu se poate sparge deoarece are o grosime consistenta si este complet securizata, astfel ca are o rezistenta de pana la 7 ori mai mare decat o sticla simpla, nesecurizata.

Compartimentari de sticla – rezistenta aparte

Folosind compartimentari de sticla atat interiorul birourilor cat si in propria casa veti reusi sa aduceti un plus de lux si inovatie. Peretii de sticla securizata reprezinta elemente de design interior care va ajuta sa folositi in mod cat mai eficient spatiul existent. Din acest motiv, sunt o alegere inspirata pentru birouri, spatii comerciale si rezidentiale. Compartimentarea cu sticla pune in valoare spatiul lasand lumina sa circule si, totodata permite accesul facil in anumite zone.

Fiind o solutie versatila si ingenioasa ce contureaza foarte bine spatiul, aceasta se pliaza perfect nenumaratelor proiecte de amenajare interioara.Aceste compartimentari permit transformarea unui spatiu delimitat intr-unul deschis, fiind potrivite atata in locuințe, pentru a desparti camerele intre ele sau pentru inchiderea teraselor si balcoanelor cat si in cadrul unor spatii comerciale. Panourile de sticla securizata va aduc reale beneficii, mai ales ca sunt deosebit de rezistente la socuri puternice..

Compartimentari de sticla-  contureaza bine stilul incaperii

Sistemul de compartimentari de sticla a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor arhitecturale de a crea spatii de lucru moderne, in incinta spatiilor publice si nu numai. Acestea asigura atat transparenta, cat si integritate spatiilor delimitate si reprezinta solutiile ideale demne de luat in calcul in special pentru compartimentarea birourilor. In acest fel, veti avea vizibilitate maxima, si in acelasi timp, un confort fonic sporit.

Daca se doreste obtinerea unui grad de izolare fonica mai mare, puteti alege usile din sticla fara rama pivotante, pentru ca acestea au  proprietati acustice ridicate. In functie de design-ul dorit, va intampinam cu o gama variata de sticla, care va ajuta sa obtineti rezultate sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *