Cotea Razvan fotograf nunta Brasov in topul fotografilor de nunta din Romania

Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat, analizeaza-i munca lui si prin ea, ii poti evalua caracterul. Fie ca din munca lui rezulta produse finite, fie ca rezultatele muncii sale sunt spirituale, iti poti face o parere despre caracterul sau.

Medicul poate fi evaluat prin modul in care lupta pentru sanatatea pacientilor sai, profesorul prin cunostintele, dar si caracterele pe care le transfera elevilor sai, avocatul prin modul persuasiv prin care pregateste apararea clientilor sai.Ma uitam la pozele facute de https://www.cotearazvan.ro/fotograf-brasov si iata ce imi spune munca lui despre acest profesionist:

1. Iubeste oamenii si le ofera serviciile cu drag.

De unde imi dau seama de acest lucru? Fiindca toti oamenii din pozele sale sunt frumosi. Razvan surprinde acea frumusete totala a omului, fiindca il pune intr-o lumina favorabila, in situatii in care lumina din suflet sa se reverse in afara lui si sa ii lumineze pe ceilalti. Omul care se afla in fata oglinzii nu se uita cu mandrie in ea. Narcisismul nu apare in pozele lui Razvan. Mireasa care sta pe malul lacului vine in natura sa isi imparta cu ea fericirea.

Acest fotograf de nunta urmeaza oamenii in cadrul ales de ei, acolo unde ei se simt fericiti si mai ales le este alaturi in momentele unice din vietile lor: la cununie, la nunta si la botez. In multimea aceea de oameni, el ii urmareste si ii plaseaza in centru atentie. In biserica isi face meseria, fara sa strice atmosfera sfanta si sa fie o prezenta suparatoare pentru preoti. Cum ar fi sa le atraga atentia cu glas tare, cand protagonistii evenimentului, in frunte cu preotul sunt prinsi in ceremonia cununiei?

2. Este un perfectionist.

Am analizat zeci de poze cu ochi critici. Nu am vazut una in care cineva sa se strambe, sa stea cu ochii inchisi, o poza miscata sau neclara.Nu trebuie sa te strambi, sa iesi urat intr-o poza.Este suficient sa te misti, sa deschizi gura, sa clipesti, fiindca este greu sa stai nemiscat cateva minute, pana fotografia a iesit perfect. Am trecut prin acesta experienta in fotografii de grup pe care le-am facut.Cand se concentrau ceilalti, am clipit eu si m-am miscat, cand am stat eu bine, au miscat ei…

Acest amanunt il recomanda ca fotograf de incredere la evenimente, fiindca niciodata nu va da publicitatii o poza compromitatoare sau de calitate indoielnica. De fapt, clientii sai stiu ca el editeaza atent fotografiile, stergand rebuturile.Razvan este tipul de fotograf care insista, pana cand poza iese perfecta.

L-ati chemat sa va faca pozele la nunta sau la botezul celui mic? Sa fiti siguri ca va va da la sfarsitul perioadei prevazute in contract un album de arta in care voi si nuntasii vostri veti fi protagonist!Chiar daca micutul inca nu intelege mesajele fotografului si arhiva de la botezul lui va fi perfecta, fiindca Razvan stie sa se poarte cu modelele sale de varste diferite, personalitati diferite si avand statuturi sociale diferite.

3. Dovedeste pricepere profesionala, dar si talent artistic.Evident ca a investiti mult sa ajunga la acest nivel, atat in aparatura performanta, cat si in cursuri de formare continua, fiind la curent cu tot ceea ce apare nou. In afara de aparate si camera video R. C. are si programe speciale de editare a pozelor si a scenelor din materialele video, iar acestea sunt foarte costisitoare. Albumele sale sunt de calitate premium, finute si din cele mai bune materiale si securizeaza perfect pozele.

4.Ii place ceea ce face si face cu pasiune fotografiile si materialele video. In materialele sale se citesc si emotiile si fericirea protagonistilor, dar si dragostea de meserie a lui Razvan.
Avand experienta filmarilor la nunti, materialele sale spun o poveste atat de captivanta, incat oricine isi doreste sa o asculte.

5. Razvan Cotea coopereaza la superlativ cu modelele sale, de aceea pozele ies perfect.
Nu este genul de fotograf care sa sperie.Credeti-ma ca am intalnit astfel de oameni, dar aveam nevoie de pozele respective pentru actele de studii sau de identitate si a trebuit sa suport „tratamentul” sa le fac.

Sunt fotografi care vorbesc pe un ton poruncitor, care cearta oamenii care nu reusesc sa se concentreze pe moment, dar Razvan este diferit de ei.Asta am aflat eu despre fotograful de top din Brasov, care este unul dintre cei mai solicitati din tara la evenimente.

Restul, puteti afla singuri la prima intalnire care are loc inaintea nuntii voastra sau analizandu-i portofoliile.
Te poti uita o zi intreaga la pozele lui si nu te plictisesti, fiindca descoperi mereu alte si alte detalii noi, la care nu ai fost atent prima data.In prezent, nu se face o nunta fara angajarea unui fotograf de top care sa realizeze albumul celor mai importante scene.Numai un profesionist cu talent si rabdare se poate achita la superlativ de sarcina incredintata, asa cum reuseste Razvan Cotea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *