Cum putem incetini intr-un mod eficient procesul de imbatranire a tenului?

Chiar daca suntem constienti sau nu, chiar daca vrem sa acceptam sau nu, imbatranirea organismului este un proces natural si care nu poate fi schimbat.Tocmai de aceea multa lume se teme la gandul ca odata cu trecerea anilor tenul va arata mai imbatranit si pielea fetei nu va mai fi la fel de ferma si delicata.

Cu toate ca acest proces este unul ireversibil din punct de vedere natural, in zilele noastre exista multe optiuni pentru a te bucura chiar si odata cu trecerea anilor din tinerete de un ten avand un aspect foarte tanar.Pentru persoanele care nu isi doresc sa apeleze la interventii chirurgicale sau la alte metode invazive de intinerire a tenului exista optiunea tratamentelor faciale. Cu ajutorul tratamentelor faciale procesul de imbatranire a tenului poate fi incetinit intr-un mod eficient.

Cauzele imbatranirii tenului si tratamentele faciale

La baza imbatranirii tenului odata cu trecerea anilor sta diminuarea cantitatii de colagen si elastina la nivelul fetei. Colagenul si elastina au rolul de a mentine fermitatea tenului, dar si de a oferi un aspect cat mai tanar tenului. Insa odata cu trecerea timpului si cu aparitia stresului oxidativ la nivelul organismului, aceste doua elemente se reduc. Ca urmare apare tenul cu aspect mai putin ferm sau cu aspect de imbatranire.

Prin intermediul tratamentelor faciale se poate incetini eficient imbatranirea tenului si se pot estompa ridurile care de multe ori devin inestetice. Tratamentele faciale sunt metode non-invazive pentru a avea multi ani de zile un ten tanar si ferm. Pentru aceste tratamente faciale Ploiesti se apeleaza la lumina intens pulsata (IPL). Cu ajutorul acestei lumini vorbim despre stimularea celulelor de colagen si de elastina. Regenerarea acestor celule inseamna regenerarea mai rapida a tenului prin faptul ca o mai mare cantitate de colagen si elastina contribuie la fermitatea si elasticitatea fetei.

In cadrul unui tratament facial se vor face circa 8 sedinte cu un interval de 21 de zile intre fiecare sedinta. Pentru a incepe tratamentele faciale este recomandat ca inainte sa fie indepartate punctele negre si alte impuritati de la nivelul tenului. De asemenea se recomanda inclusiv indepartarea excesului de sebum de la nivelul fetei pentru a putea avea rezultate inca de la prima sedinta de tratament.

Tratamente faciale Ploiesti la Epil Point

Tratamentele faciale trebuie efectuate sub indrumarea unui personal calificat si specializat in a oferi astfel de proceduri. Din acest punct de vedere este indicat sa te adresezi intotdeauna unui centru de infrumusetare acreditat si autorizat. Un astfel de centru de infrumusetare si ingrijire corporala care ofera inclusiv tratamente faciale Ploiesti este Epil Point.

In cadrul acestui centru de infrumusetare vei putea beneficia de o gama diversificata de servicii precum epilare definitiva, tratamente de remodelare corporala si tratamente faciale. Odata ce apelezi la serviciile acestui centru de infrumusetare vei avea certitudinea ca vei beneficia de servicii profesionale, dar si de un spatiu unde igiena este la cele mai ridicate standarde.

Pentru mai multe detalii privind serviciile Epil Point te invitam sa accesezi epilpoint.ro.Daca consideri ca aceste beneficii te-au convins ca merita sa apelezi la tratamente faciale Bucuresti,atunci nu ezita sa cauti o clinica de ingrijire si de infrumusetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *