Curs macaragii-formare profesionala de exceptie

S.C. Calificari si Deserventi S.R.L. este firma care va ofera posibilitatea sa urmati un curs macaragii si sa beneficiati de serviciile noastre in ceea ce priveste formarea profesionala a adultilor.La finalizarea acestor cursuri de calificare veti primi o autorizatie care va permite sa activati pe piata de profil si sa obtineti slujba la care ati visat.

Cursul nostru se adreseaza tuturor celor care doresc sa obtina o autorizatie de macaragiu si vor sa isi gaseasca un loc de munca mai bine platit. In calitate de macaragiu va trebui sa dobanditi o serie de competente tehnice si organizatorice pentru a exploata in conditii de maxima siguranta macaralele.De asemenea, trebuie sa detineti un bagaj vast de cunostinte in domeniu si sa aveti abilitatile necesare pentru manevrarea orice tip de macarale.

Asadar, daca si dumneavoastra ca doriti sa deveniti macaragiu nu mai stati pe ganduri si inscrieti-va chiar acum la acest curs de calificare si veti fi pe deplin multumiti de calitatea serviciilor. Pentru a ocupa un post de macaragiu este necesar sa fiti o persoana instruita corect care detine o autorizatie in acest sens si poate manevra macarale, indiferent de tipul acestora.

Chiar daca la prima vedere nu pare asa este vorba despre o activitate complexa, care trebuie facuta cu maxima atentie deoarece eficienta transportului depinde in totalitate de gradul de securitate in care se efectueaza lucrarea. Noi va ajutam sa dati dovada de profesionalism in activitate si sa aplicati asa cum trebuie normele de protectia muncii, precum si a prescriptiilor tehnice ISCIR.

Curs macaragii- competente dobandite

In vederea derularii muncii de macaragiu in deplinatate legala este absolut necesar sa urmati un curs macaragii si sa aveti o autorizatie valida.La Calificari si Deserventi veti putea dobandi o pregatirea profesionala de exceptie, dat fiind faptul ca toti instructorii detin o experienta vasta in domeniu si sunt in masura sa va puna la dispozitie informatiile necesare pentru a cunoaste indeaproape tot ceea ce tine de aceasta munca, precum si normele de protectie a muncii.

De asemenea, in calitate de macaragiu, va trebui sa stiti sa pregatiti si sa verificati starea de functionare a macaralei, precum si sa efectuati operatiunile de incarcare, transport si descarcare a marfii si sa identificati cu precizie eventualele defecte aparute.

Curs macaragii – la costuri accesibile

Pregatiti toate documentele de care aveti nevoie pentru a va inscrie la curs macaragii si depuneti-le imediat la sediul nostru. Acum este momentul sa visati cu ochii deschisi si sa va doriti mai mult, pentru ca in urma finalizarii acestui curs visul dumneavoastra poate deveni realitate.

Cursul este foarte bine structurat astfel incat sa participati la sesiuni de trening dar si sa acumulati o experienta practica.Tematica cuprinde toate cunostintele tehnice de care aveti nevoie in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR si veti urma stagii teoretice si practice pe utilaje profesionale pentru a cunoaste cat mai bine elementele componente ale macaralei, precum si manevrele necesare pentru a realiza operatiunile in mod prompt si eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *