Girofaruri de calitate superioara pentru orice domeniu de activitate

Exista diverse domenii de activitate unde utilizarea unui girofar este obligatorie. In functie de domeniul de activitate anumite caracteristici ale unui girofar difera si exista o serie de reglementari din punct de vedere legal ce trebuiesc respectate atunci cand vine vorba despre montarea si utilizarea unui girofar pe o masina sau un utilaj.

Indiferent de domeniul de activitate, atunci cand vine vorba de alegerea unor girofaruri orice client cauta sa beneficieze de garantia calitatii si de cel mai bun raport calitate-pret.Ei bine, la Malco Auto Truck Parts vei putea gasi o paleta foarte diversificata de astfel de girofaruri de cea mai buna calitate si care sunt la preturi foarte competitive pe piata de astfel de produse.

Un girofar este reprezentat de un far rotativ care este folosit prin montarea lui pe diferite tipuri de utilaje sau masini care au o destinatie de utilizare speciala.Rolul pe care il joaca aceste girofaruri este acela de a atrage atentia vizuala asupra masinii sau utilajului care foloseste respectivul semnal de avertizare luminoasa din partea celorlalti participanti la trafic pentru evitarea unor accidente si pentru facilitarea continuarii drumului. Atunci cand vine vorba despre alegerea unui girofar trebuie stiut ca trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte.

In primul rand culoarea este aspectul de care trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca respecti normele legale privind astfel de semnale de avertizare luminoasa.Girofarurile de culoare rosie sunt permise doar pentru masinile politiei si acelora apartinand pompierilor. In cazul masinilor de ambulanta, cele ale jandarmeriei sau cele din domeniul diplomatic culoarea girofarurilor este albastru.

Si mai exista girofaruri de culoare orange sau spre nuante de galben, iar acestea pot fi utilizate in domeniul tractarilor auto, in cazul utilajelor de salubritate sau deszapezire, pentru situatiile de transport marfuri periculoase sau in cazul utilajelor din domeniul agricol.Un al doilea aspect de avut in vedere in alegerea unui girofar se refera la modalitatea de prindere a acestuia pe masina sau utilajul pe care urmeaza a fi montat. Astfel, in oferta de la Malco ATP poti gasi astfel de girofaruri pe baza unui singur pol, un sistem de montare cu trei bolturi si sistem de prindere cu ajutorul unui magnet.

Tehnologia folosita pentru transmiterea semnalului luminos este un alt aspect care diferentiaza tipurile de girofaruri. Astfel, poti opta pentru un girofar cu tehnologie LED, cu tehnologie xenon, de tip rotator, tehnologie static flash si de tip industrial.Toate aceste aspecte trebuie avute in vedere in functie de domeniul de activitate unde urmeaza sa folosesti astfel de sisteme de avertizare luminoasa. Intreaga gama de girofaruri din oferta Malco ATP este disponibila pe site-ul nostru la www.malco.ro.

Ceea ce ne recomanda in domeniul sistemelor de avertizare luminoasa si acustica este experienta de peste 10 ani in acest domeniu al comercializarii acestor produse, dar si faptul ca toate aceste girofaruri sunt ale unor producatori de renume ce garanteaza pentru calitatea lor, si anume Vision Alert, Britax si Delta Design. Toate produsele comercializate sunt certificate ISO9001 si acest lucru este dovada calitatii atunci cand alegi girofaruri din oferta Malco ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *