G&M Store te ajuta sa iti protejezi instalatia termica cu ajutorul filtrului magnetic Fernox TF1

Magazinul online G&M Store este un magazin specializat in comercializarea de produse si echipamente destinate pentru protejarea si eficientizarea instalatiilor termice din locuinte si din alte spatii. In oferta acestui magazin vei putea gasi o multitudine de astfel de produse si dispozitive.Dintre toate acestea se remarca modelul de filtru magnetic Fernox TF1. Acesta poate sa asigure o viata cat mai lunga pentru centrala termica si in acelasi timp sa contribuie la imbunatatirea eficientei energetice a acesteia.

Calitatea superioara a produselor de la Fernox

Pe piata produselor pentru intretinerea sistemelor de incalzire vei putea gasi foarte multe produse. Insa nici macar un produs sau echipament nu se va ridica la calitatea oferita de brand-ul Fernox. Acest brand activeaza pe piata de astfel de produse si echipamente de mai bine de 50 de ani.

In toti acesti ani Fernox a venit intotdeauna cu cele mai noi tehnologii si inovatii astfel incat sa se adapteze celor mai noi modele de sisteme de incalzire centrala. Beneficiind de oameni cu o vasta experienta in domeniu si de propriul laborator de cercetare, cei de la Fernox au adus produse si echipamente fiabile, de o calitate superioara si extrem de eficiente din punct de vedere al mediului inconjurator.

Cu ajutorul produselor de la Fernox vei reusi sa iti protejezi centrala termica de impuritatile din apa, dar in acelasi timp vei putea sa reduci considerabil si emisiile de dioxid de carbon emanate in aer de instalatiile termice. Unul dintre cele mai eficiente modele pentru a-ti proteja sistemul de incalzire din locuinta ta este modelul de filtru magnetic Fernox TF1.

Caracteristicile tehnice ale modelului de filtru magnetic Fernox TF1

Inovatia cu care vine modelul de filtru magnetic Fernox TF1 pentru instalatiile termice se refera la combinatia de actiuni magnetica si hidrociclonica. Prin combinatia celor doua actiuni, impuritatile prezente in apa sunt impiedicate in a ajunge in sistemul instalatiei termice. Acest lucru contribuie la protejarea acestui sistem de incalzire si prelungirea functionarii la capacitate optima.

Montarea acestui filtru magnetic Fernox TF1 se poate face foarte usor de catre oricine. Ca urmare a design-ului compact a filtrului magnetic TF1 de la Fernox, acesta poate fi montat cu foarte mare usurinta chiar si in spatii restranse si inguste. Acest lucru este foarte important avand in vedere ca de foarte multe ori centrala termica este situata in astfel de spatii inguste si deloc ofertante din punct de vedere al spatiului. Curatarea filtrului magnetic TF1 de la Fernox se poate face fara a fi necesara demontarea acestuia. Acest aspect este un mare plus in intretinerea sistemului central de incalzire.

Modele de filtre magnetic Fernox TF1

In cazul in care esti convins de utilitatea acestui filtru magnetic Fernox TF1 pentru instalatia termica a locuintei tale, atunci trebuie sa stii ca poti gasi cateva astfel de filtre in oferta magazinului G&M Store.Dintre modelele de filtre magnetice TF1 de la Fernox disponibile in oferta celor de la G&M Store putem aminti: Fernox TF1 Omega, Fernox TF1 Total Filter sau Fernox TF1 Delta Filter. Pentru mai multe detalii te asteptam pe g-m-store.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *