Instalator Bucuresti specializat in instalatii termice ne spune avantajele incalzirii in pardoseala

Optimizarea sistemului de incalzire, facturi mai mici gratie reducerii consumului de resurse, protejarea mediului inconjurator – cateva dintre argumentele oferite de un instalator Bucuresti si Ilfov autorizat pentru a alege incalzirea prin pardoseala.

Sistemele de incalzire prin pardoseala prezinta numeroase avantaje pentru utilizatori, fiind unul dintre mijloacele eficiente de incalzire a locuinte. Acestea sunt utilizate de mii de ani, iar in ultimii ani au fost adapate la arhitectura locuintelor actuale.

Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala: de ce sa investesti in acest proiect? Sfaturi de la un instalator Bucuresti

Pentru a realiza un sistem de incalzire prin pardoseala, este necesar sa te consulti cu un instalator Bucuresti, pentru a decide impreuna daca investitia este avantajoasa pe termen lung, dar mai ales pentru a stabili daca spatiul este pregatit pentru un astfel de sistem.

Trebuie sa cunosti indicatiile de folosire, care se refera mai ales la modalitatea de mobilare si decor (tipul optim de pardoseala, covoare, mobilier), intrucat un sistem de incalzire prin pardoseala nu necesita mententanta.

Asadar, care sunt avantajele pe care le prezinta realizarea acestui sistem de incalzire modern?

  • Eficienta

Incalzirea prin pardoseala solutioneaza o problema des intalnita la casa, la apartamentele amplasate la parter si la spatiile foarte mari – pardoseli reci. Mai exact, confortul termic din locuinta este sporit, astfel ca pardoseala si gresia nu vor mai fi niciodata reci.

Caldura este distribuita uniform, mentinand caldura si in partea de jos a locuintelor, comparativ cu alte sisteme de incalzire, care creeaza o zona incalzita in partea superioara a incaperilor.

  • Rezistenta

Cu o investitie rezonabila, vei crea un sistem de incalzire optim, eficient si cu durata mare de viata, pentru care nu este nevoie de lucrari de intretinere ulterioare.

  • Economie la resursele energetice

Fie ca optezi pentru un sistem de incalzirea prin pardoseala si nu mai optezi pentru alte sisteme, fie ca alegi sa combini incalzirea locuintei cu ajutorul unei centrale termice si a incalzirii prin pardoseala, vei constata ca acesta din urma este un sistem economic. Temperatura poate fi reglata in ambele cazuri, iar caldura se va mentine la standardul optim, pentru mai mult timp.

  • Incalzire rapida

Un beneficiu de care se bucura toti cei care opteaza pentru incalzire prin pardoseala este incalzirea intr-un timp scurt a incaperilor. In plus, desi acest sistem garanteaza incalzirea rapida, caldura se mentine pentru timp indelungat, fiind distribuita atat in partea de jos, cat si in partea superioara a camerelor incalzite.

  • Beneficii pentru cei care se confrunta cu alergiile

Sistemul de incalzire prin pardoseala solutioneaza si problema alergiilor, cu care se confrunta tot mai multe persoane. Fie ca este vorba despre alergii sezoniere sau despre sensibilitatea permanenta la praf si alti alergeni care se gasesc in incaperile locuintelor, trebuie sa stii faptul ca sistemele de incalzire prin pardoseala sunt optime din acest punct de vedere. Caldura nu se emite prin conducte sau guri de aerisire, deci nu creeaza praf, bacterii si alergeni, cum se intampla in cazul altor modalitati de incalzire.

  • Avantajul libertatii de amenajare si decor

Indiferent cat de mare este spatiul de care dispui, atunci cand alegi sa instalezi un sisteme de incalzire prin pardoseala, te vei bucura de mai multa libertate de amenajare si decor, in special daca nu vei mai instala calorifere. Cu toate acestea, este important sa te consulti cu un instalator Bucuresti specializat in montajul traseului sistemului de incalzire prin pardoseala, pentru a-i cere recomandari cu privire la covoarele/piese de mobilier pe care le poti folosi.

Lukinstall – instalator Bucuresti si Ilfov specializati pe efectuarea instalatiilor termice

Daca ai luat decizia finala si doresti sa optimizezi incalzirea in locuinta, a mai ramas un singur lucru de facut: sa gasesti un instalator specializat in executia acestei categorii de lucrari. Te poti baza pe cei de la Lukinstall pentru lucrari termice realizate impecabil.

De la montaj calorifere, la montajul centralelor termice, montaj pompe de caldura, echilibrarea instalatiilor termice si pana la lucrari de reparatii (calorifere, inlocuire robineti calorifere, tevi). Realizarea unui traseu de incalzire prin pardoseala este, de asemenea, un proiect amplu, pe care un instalator Bucuresti din echipa Lukinstall il poate desfasura, oricare sunt cerintele spatiului pe care doresti sa il optimizezi termic.

Date contact – LukInstall

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro

Site – https://lukinstall.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *