Oferta centrale termice mai bogata decat oferta de lemne

Va fi din ce in ce mai greu sa gasesti o masina cu lemne de foc si sa o poti achita. Aici nu intra resturile ramase de la gatere sau de la fabricarea laditelor din lemn, care nu sunt altceva decat surcele de aprins focul, ci de lemnul sanatos de esenta tare care are capacitatea de a mentine focul si de a elibera caldura suficienta pentru noptile lungi si geroase de iarna!Cu lemnele te poti pacali, daca nu esti bun cunoscator al esentelor si al felului in care trebuie sa arate bustenii.

Fagul, carpenul si stejarul sunt de preferat, dar persoanele care nu cunosc aspectul acestor esente lemnoase tari se pot trezi cu anin sau plop, lemn de esenta moale in masina pentru care au achitat pretul lemnului de fag.
De asemenea, bustenii care au noduri peste noduri nu pot fi crapati sau taiati cu drujbele, asa ca lemnele de foc trebuie sa aiba o suprafata relative neteda, sa poata fi pregatite de foc.Uneori, oamenii care nu au lemne de foc sunt disperati de venirea iernii si vor sa cumpere, nemaiobosindu-se sa aleaga esenta sau sa se uite la aspectul busteanului.

Cu sobele se face risipa si de timp si de combustibil, fiindca se aprind pe rand sobele din toate camerele, holurile raman neincalzite si din aceasta cauza se consuma foarte multe lemne si se pierde caldura la deschiderea usilor de la spatiile neincalzite.In timp ce o centrala asigura o caldura uniforma in toata casa, cu sobe sau calorifere, holurile raman reci.Atat cercetatorii, cat si oamenii obisnuiti au ajuns la concluzia ca tot centralele termice sunt cele mai avantajoase.

Iata care sunt argumentele:

-in prezent exista oferta centrale termice variata si tentanta careia cumparatorii nu ii rezista.
Cum sa nu iti iei centrala, cand multe dintre ele sunt atat de performante, incat sunt pe senzori, iar in momentul in care temperatura a ajuns la 22-25 grade Celsius, centrala se opreste de la sine, sa nu se faca risipa de energie electrica.

-centralele termice care functioneaza cu gaz sau electricitate sunt foarte curate si nu necesita munca fizica. O centrale pe lemne inseamna: cumpararea lemnelor, descarcarea si taierea acestora, caratul la adapost si asezarea in stive. Cu gaz sau electricitate toate aceste eforturi dispar.

-centralele incalzesc toata casa, multe dintre ele pot fi programate sa se puna in functiune la o anumita ora, iar cand locatarii de intorc, locuinta este deja incalzita.Imaginati-va cat de rau ar fi pentru familia care se intoarce de la munca la ora 19 si pe gerul cumplit trebuie sa stea in casa inca 30 de minute, pana se incalzesc camerele!Cum sa nu raceasca micutii care se trezesc dimineata in gerul siberian, daca locuinta este incalzita cu sobe? O centrala asigura o temperatura constanta in toate zilele, la toate orele si in toata casa.

-exista o gama variata de centrale care se pliaza pe gusturile cumparatorilor. De pe site-ul magazinului online Incalzire-sanitare.ro, cumparatorii pot alege: centrale termice pe gaz murale cu condensare, centrale termice murale electrice, cazane de pardoseala.Paralel cu centralele se pot comanda si cazane pe combustibil solid, calorifere, boilere si instanturi, puffere si diferite accesorii pentru instalatiile de incalzire.

Preturile centralelor termice pe gaz murale cu condensare sunt cuprinse intre 3599 de lei si 5650 de lei. Fabricate in Germania, aceste centrale termice sunt foarte rezistente si eficiente si unele dintre ele sunt insotite de cadouri utile, cum ar fi: kit robineti, kit evacuare gaze si consola de prindere de perete.Centrala se poate comanda oricand de la domiciliu, nefiind necesara deplasarea de la domiciliu la primul magazin de profil. Operatorii de serviciu ofera si consiliere pentru a orienta corect cumparatorul.

Dupa ce produsele au fost puse in cos, acestea sunt livrate prompt la domiciliu, iar cumparatorul nu mai este obligat sa caute o masina cu care sa le aduca acasa.Furnizorul este cel care asigura si montajul centralei, fiindca ar fi foarte periculos sa se apeleze la personal fara calificare.Specialistul garanteaza securitatea locatarilor si a casei in care se face montajul si buna functionare a centralei.Un amator poate provoca prin greselile lui de instalare explozia centralei, ranirea locatarilor si avarierea imobilului.

Se stie de asemenea ca anual sau de mai multe ori pe an este obligatorie revizia instalatiei de incalzire si eventualele reparatii, cand acestea se impun. Specialistii de la magazinul prezentat mai sus asigura toate aceste servicii de calitate premium si clientii vor fi 100% multumiti.

Se pare ca iarna mai are rabdare cu noi si inca mai avem timp sa ne alegem centrale eficiente, elegante si moderne si sa solicitam montajul acestora, plus intretinere si verificari periodice.Aceasta investitie se impune sa fie facuta, fiindca se vor lua masuri drastice legate de taierea si comercializarea lemnelor de foc.Sa fim increzatori in sursele alternative de energie, fiindca este posibil ca panourile solare si energia eoliana sa fie capabile sa alimenteze si sistemele de incalzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *