Pelerinaje la mormantul Parintelui Arsenie Boca

Iti doresti sa ajungi pentru prima data la mormantul Parintelui Arsenie Boca? Poate ca ai fost deja de mai multe ori la acest loc incarcat de spiritualitate si iti doresti sa revii aici pentru a te bucura de energia acestui loc. Ei bine, in oricare dintre aceste situatii cea mai la indemana optiune o reprezinta un pelerinaj organizat de catre agentiile de turism.

Una dintre agentiile de turism specializate in organizarea de programe turistice de tip pelerinaj este Avraam Travel. Aceasta agentie de turism propune credinciosilor pelerinaj Arsenie Boca. Aceste pelerinaje sunt organizate periodic pentru credinciosii care isi doresc sa ajunga la mormantul unuia dintre cei mai importanti monahi crestini-ordocsi.

Importanta mormantului Parintelui Arsenie Boca pentru credinciosi

Parintele Arsenie Boca a fost si ramane si azi unul dintre figurile marcante pentru credinciosii ortodocsi. Din acest motiv mormantul Parintelui este un loc foarte important pentru pelerini si acestia cauta sa petreaca timp la mormantul sau. Mormantul Parintelui Arsenie Boca este situat in Manastirea Prislop din judetul Hunedoara, la doar cativa kilometri distanta fata de orasul Hateg.

Chiar daca cea mai mare afluenta de pelerini este in luna septembrie, atunci cand este hramul Manastirii Prislop, trebuie spus ca la mormantul Parintelui Boca vin foarte multi credinciosi indiferent de anotimp si indiferent daca vorbim sau nu despre vreo sarbatoare. Credinciosii se aduna constant la mormantul Parintelui pentru a se ruga, pentru a se inchina si pentru a solicita ajutor pentru a rezolva diferite probleme cu care acestia se confrunta.

Supranumit „Parintele Ardealului”, Arsenie Boca este considerat a fi un adevarat sfant in randul credinciosilor ortodocsi. Acest lucru se datoreaza numeroaselor carti care au fost scrise de Parinte in timpul vietii sale, dar si numeroaselor invataturi transmise de acesta in anii in care Parintele a slujit biserica.

Darurile duhovnicesti cu care a fost inzestrat Arsenie Boca si comportamentul sau simplu si smerit l-au apropiat foarte mult de credinciosi. Din acest motiv numarul persoanelor care sunt interesate de un pelerinaj Arsenie Boca este foarte mare, chiar si in randul acelora care au fost deja de mai multe ori la mormantul sau. Faptul ca Parintele Boca se cobora la nivelul fiecarui credincios pentru a transmite invataturile sale il face inclusiv in prezent foarte iubit in randul credinciosilor.

Inscrie-te pentru pelerinaje la mormantul Parintelui Arsenie Boca

Atunci cand vrei sa ajungi la mormantul Parintelui Arsenie Boca si vrei ca intreaga organizare a itinerariului sa fie lasata in seama unei agentii de turism, poti sa ai in vedere pelerinajele organizate de agentia de turism Avraam Travel. Aceasta agentie de turism specializata in pelerinaje organizeaza periodic astfel de programe la mormantul Parintelui Boca.

Daca vrei sa te inscrii pentru un pelerinaj Arsenie Boca la Manastirea Prislop din judetul Hunedoara, poti solicita mai multe detalii la reprezentatii agentiei Avraam Travel. Pe langa pelerinajul la Arsenie Boca, vei putea alege si multe alte programe de tip pelerinaje. Toate informatiile privind programele organizate de aceasta agentie de turism si detaliile de contact pot fi gasite pe avraamtravel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *