Pilozitatea nedorita devine o amintire neplacuta cu ajutorul tratamentelor de epilare definitiva

Atunci cand parul nedorit din anumite zone ale corpului iti da mari batai de cap si trebuie sa gasesti cea mai eficienta solutie pentru a scapa de aceasta problema pe termen lung, cea mai la indemana solutie o reprezinta tratamentele de epilare definitiva. Aceste metode si proceduri estetice vizeaza indepartarea parului nedorit pe termen lung si cu un disconfort minim. Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa uiti de durere si de disconfort, acestea fiind frecvente in cazul metodelor de epilare clasica, varianta epilarii definitive este solutia optima.

Astazi epilarea definitiva este accesibila oricarei persoane care se confrunta cu problema pilozitatii nedorite. Fie ca alegem sa urmam astfel de proceduri pe cont propriu investind intr-un aparat cu IPL, fie ca alegem sa apelam la serviciile profesionale de epilare definitiva Pitesti din cadrul unui salon de cosmetica, cu ajutorul acestor proceduri putem sa facem din pilozitatea nedorita doar o amintire.

Pentru a indeparta parul nedorit de la nivelul corpului, epilarea definitiva are la baza o lumina laser care ajunge la radacina firelor de par. Pentru acest lucru sunt folosite echipamente speciale si care sunt concepute tocmai pentru acest demers. Lumina laser produsa de aceste echipamente este apoi transformata in caldura, iar caldura respectiva va contribui la distrugerea firelor de par de la nivelul foliculilor fiecarui fir de par.

Desi la prima vedere s-ar putea crede ca vorbim despre tehnici si proceduri dureroase sau care pot produce disconfort, trebuie spus ca tehnologia foarte avansata folosita pentru aceste echipamente reduce la minim disconfortul in timpul sedintelor de epilare definitiva Pitesti. Mai mult decat atat, vorbim despre echipamente si proceduri sigure, care nu pun in pericol tesuturile din jurul firelor de par.

Pentru a avea certitudinea ca vei beneficia de cele mai bune rezultate si intr-un timp cat mai scurt, este recomandat sa te adresezi unui salon de infrumusetare pentru a urma astfel de tratamente estetice. Intr-un astfel de salon de infrumusetare fiecare procedura este aplicata doar de catre personal calificat si instruit. Mai mult, personalul calificat iti va explica fiecare etapa si te va informa cu privire la numarul de sedinte pe care trebuie sa il urmezi pentru a incheia un tratament complet de epilare definitiva Pitesti.

Avand in vedere ca fiecare pacient in parte are anumite caracteristici ale pielii si ale parului de la nivelul corpului, numarul de sedinte variaza. Astfel pot fi necesare 8 sedinte de epilare definitiva, dar uneori pot fi necesare chiar si 12 astfel de sedinte. Epilarea definitiva poate fi contraindicata in anumite cazuri.

Acestea pot sa vizeze situatiile in care sunt folosite tratamente cu medicamente fotosensibile, dar si persoanele care au tatuaje sau sunt bronzate foarte intens. De asemenea, femeile insarcinate sau cele care alapteaza nu trebuie sa urmeze astfel de proceduri de epilare definitiva.

Daca iti doresti sa te bucuri de o piele mereu fina, atunci trebuie sa stii ca poti apela la Routine Beauty Center in Pitesti. Acest salon de cosmetica ofera tratamente de epilare definitiva Pitesti la standarde profesionale si in conditii avantajoase. Detalii suplimentare sunt disponibile pe www.routine-beauty.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *