Portocaliul este noul Rosu… Cum sa purtam rujul portocaliu?

Cine uraste vara?. Căldura? Umiditatea? Singurul lucru care face ca acest sezon să fie viabil este dragostea sa de culori tropicale îndrăznețe și strălucitoare. Așa că intenționez cu adevărat să profit la maximum de rujul portocaliu – nu doar pentru că este la modă, ci și pentru că această nuanță de citrice plină de culoare este proaspătă și modernă. În plus, spre deosebire de rujurile roșii, nuanțele de portocaliu nu au nuanțe de albastru sau roșu saturate, astfel încât acestea să încălzească și să lumineze fiecare ton de piele. Pe scurt, aceasta este nuanța perfectă de vară.

Ruj portocaliu # 1

Nu trebuie să mergeți cu nuante de portocaliu super saturate, super strălucitoare chiar din prima. Pentru a ușura aspectul, începeți cu un balsam nuanțat pentru o culoare minimă ,apoi ridicați scala de intensitate cu un luciu pur de coral. Treceți apoi la o pată de portocaliu strălucitor sau puneti paleta de ruj Ardell doar pe buza de jos și amestecați.

Ruj portocaliu # 2: alege nuanta
Ca orice alt ruj, propria colorare este importanta in timp ce alegeti portocaliu perfect. Pielea mai inchisa si bronzata functioneaza cel mai bine cu nuante de portocaliu adevarate, in timp ce un rosu-portocaliu (ca si coralul) arata bine pe majoritatea tonurilor pielii. Si intotdeauna testeaza inainte de a alege sau de a trece pe o umbra: unele rujuri arata neon in mod scandalos in tub, dar se dovedesc a fi cu adevarat pur si purtabil pe piele.

Ruj portocaliu # 3: Pastreaza-l mat
Decolorarea este mai vizibila cu nuante indraznete precum portocalul, astfel incat treceti peste formule lucioase care va pot aluneca buzele. Si stati la distanta de acele finisaje mai stralucitoare, de inghet si de perle, cu exceptia cazului in care canalizati o vibratie retro. In schimb, mergeti pe o crema sau un finisaj mat, care arata modern si tinde sa ramana pus mai mult timp.

Ruj portocaliu # 4:
La fel ca purtand orice alt ruj indraznet, este important ca buzele sa fie bine prepuse si sa nu aiba piele uscata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *