Reparatii cutii viteze automate – servicii profesionale la preturi competitive

Automatic Gearbox este mereu alaturi de dumneavoastra oricand aveti nevoie de reparatii cutii viteze automate. Iar daca va aflati in imposibilitatea de a ajunge la atelierul nostru si sunteti blocat in trafic, noi ne deplasam la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba. Pentru a constata care este problema ce impiedica buna functionare a autoturismului dumneavoastra supunem cutia de viteze unei inspectii tehnice minutioase deoarece vrem sa aflam si care este cauza care a provocat acea defectiune.

Numai asa o putem inlatura rapid si putem preveni alte probleme similare, avand in vedere faptul ca doar afland cauza putem trata defectiunea. De asemenea, la service-ul nostru beneficiati de diagnosticare gratuita cu ajutorul  testelor de specialitate din dotare si veti avea garantia ca  reparatia se face rapid si eficient in maxim 2 zile, in functie de complexitatea problemei cu care va confruntati.

Si pentru a mari in mod considerabil durata de viata a cutiei automate trebuie sa va intretineti in mod specific masina si sa faceti schimbul de ulei la timp. Chiar daca unii conducatori auto nu dau importanta acestui aspect sa stiti ca cele mai multe defectiuni provin din aceasta cauza. Folositi ulei de calitate superioara, respectati intervalul de timp in care trebuie sa faceti schimbul si faceti o inspectie amanuntita la cel putin 3 luni. In acest fel puteti constata anumite defectiuni inainte ca acestea sa produca coinsecinte grave.

Reparatii cutii viteze automate – experienta inegalabila

Suntem o echipa specializata in reparatii cutii viteze automate care ne-am confruntat cu o diversitate de probleme, pe care le-am putut solutiona in mod eficient de fiecare data. Experienta acumulata in timp isi pune amprenta pe serviciile oferite si le mentine la un standard calitativ inalt.

Am tinut intotdeauna pasul cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor si am adus multumire a mii si mii de clienti de cand am aparut pe piata de profil. Nu ne abatem nici o clipa  de la principiile noastre de baza, si-anume calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra si va oferim consultanta telefonica la nevoie, pentru ca sfaturile noastre sunt deosebit de folositoare.

Reparatii cutii viteze automate – solutia perfecta

Ne ocupam de reparatii cutii viteze automate pentru orice autoturism si raspundem rapid tuturor solicitarilor clientilor nostri. Daca este vorba despre o defectiune minora o putem solutiona chiar si intr-o ora iar daca sunt ceva probleme mai complexe ne ia maxim o zi pana ce autoturismul dumneavoastra se va afla din nou in parametrii optimi de functionare.

Nimic nu este imposibil de realizat pentru noi deoarece ne implicam activ cu profesionalism si dedicare totala deoarece vrem sa va demonstram ca merita sa ne alegeti ca si parteneri oricand intampinati probleme la cutia de viteze.Si pentru ca vrem sa fim respectati si apreciati de catre toti cei care isi pun increderea in noi, nu ne permitem sa facem nici cea mai mica greseala. Nu vrem sa dezamagim ci sa construim parteneriate solide care sa va aduca multumirea ca ati facut cea mai buna alegere. De asemenea, ne pliem perfect nevoilor clientilor nostri si facem eforturi considerabile de a ne ridica la nivelul celor mai exigente cerinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *