Sticla rezistenta la foc-produs profesional de la Arcom Glass

Sticla rezistenta la foc are rol de protectie si va ofera siguranta de care aveti nevoie in caz de incendiu. Aceasta are capacitatea de a tine focul la distanta si sunt etanse la fum.Cu durata de rezistenta de 30, 60, 90, 120 minute, sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, astfel ca puteti alege cu usurinta produsul dorit.

Usile antifoc au in componenta lor o sticla cu aceleasi proprietati dar si o banda protectoare expandabila sub actiunea caldurii, care etanseaza spatiul dintre usa si toc in momentul in care se produce un incendiu nedorit. Aceasta sticla impiedica propagarea flacarii intre cele doua incaperi.

Accesati imediat siteul www.fireglass.ro pentru a verifica cu atentie toate informatiile disponibile online. Sticlele antifoc au un certificat de rezistenta la foc si sunt folosite cu succes in diferite domenii de activitate. Acestea ofera protectie maxima la foc si impiedica extinderea flacarilor in acea incapere, indepartand riscul de a pune in pericol viata oamenilor aflati in acel loc.

Toate aceste produse au rolul de a incetini propagarea incendiului pentru o perioada limitata de timp. Acestea ofera protectie maxima si sunt utilizate pentru a limita raspandirea focului, pana ce persoanele care se afla in acea incapere reusesc sa iese in afara cladirii respective.

Sticla rezistenta la foc-absolut necesara

Usa prevazuta cu o sticla rezistenta la foc trebuie instalata corect, pentru ca nu trebuie sa existe nici un spatiu cat de mic in deschizatura dintre perete si cadrul de aluminiu ci trebuie sa fie corect completat cu material rezistent la foc.

Usile de incendiu trebuie instalate de catre un personal autorizat, care detine o experienta considerabila in domeniu. In acest fel aveti ceritudinea deplina ca usa este montata de catre specialisti care tin cont de detalii si sunt pasionati de munca pe care o fac.

Sticla rezistenta la foc-alegerea optima

Arcom Glass va intampina cu o oferta imbatabila in ceea ce priveste sticla rezistenta la foc. Scopul principal al acestei firme este de a-si adapta produsele comercializate la cele mai inalte exigente ale clientilor.Acum este momentul sa va convingeti ca acestea sunt produsele cele mai potrivite de pe piata care va ofera siguranta deplina, de aceea este important sa colaborati cu acest partener de afaceri care este mereu orientat catre indeplinirea dorintelor celor mai multi clienti.

Asa se explica faptul ca au reusit sa-si mareasca in mod considerabil portofoliul de la an la an si au atras dupa sine admiratia si increderea celor care si-au pus toata increderea in ei. Sunt mereu deschisi la parteneriate pe termen lung si va ofera conditii avantajoase de exploatare. Cerintele dumneavoastra sunt solutionate cu promptitudine iar la nevoie primiti suport tehnic de specialitate si sunteti sprijiniti de sfaturi deosebit de utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *