„Tragedie la Manastire: Bolnavii internati la Spitalul din Murgeni, in Pericol din Cauza Mancarii de la Manastirea Floresti”

Manastirea Floresti, care a furnizat mancare de pomana bolnavilor de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, a fost amendata cu suma de 40.000 de lei. Aceasta sanctiune a fost impusa de autoritatile sanitare veterinare pentru nerespectarea normelor in vigoare. De asemenea, a fost aplicat sechestru asupra a aproximativ 100 de kilograme de peste pangasius descoperit in bucataria manastirii.

Politia din Vaslui a initiat o ancheta penala cu privire la acest caz, investigand posibilele acuzatii de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa ce trei pacienti internati la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au decedat in urma consumului de peste pangasius provenit de la Manastirea Floresti.

De asemenea, au fost ridicate 1.000 de conserve de peste de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni. Toate mostrele prelevate de la manastire si de la spital au fost trimise pentru analize suplimentare catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

In data de marti, pacientii de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au primit mancare de pomana oferita de Manastirea Floresti, care se afla in judetul Vaslui. La pranz, acestia au consumat peste pangasius de la manastire, iar la masa de seara li s-au servit conserve cu peste.

Autoritatile au emis o alerta alimentara si au dispus retragerea de pe piata a loturilor respective de produse. Aceasta alerta se refera atat la conserve, cat si la pestele provenit de la manastire, care a fost achizitionat de la un depozit din Barlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *