Transplantul de par si argumentele care recomanda aceasta procedura

Pierderea partiala sau totala a parului este o problema intalnita in cazul multor persoane. Daca pentru anumite persoane aparitia cheliei nu este o problema, alte persoane gasesc in aceasta situatie o problema majora. Pentru aceasta din urma categorie de persoane solutia pentru a avea din nou aspectul dorit la nivelul scalpului este acela de a apela la procedura implantului de par sau a transplantului de par.

Cauzele care pot duce la pierderea parului includ printre altele anumite afectiuni sau traume survenite in zona scalpului pot duce la pierderea parului din anumite zone, anumite probleme de natura ereditara, varsta sau bolile autoimune. Daca te intrebi care sunt motivele pentru care sa apelezi la procedura de implant de par, in ceea ce urmeaza vei gasi principalele argumente in acest sens.

Recapatarea rapida a podoabei capilare

Un prim argument consta in faptul ca iti vei recapata foarte repede podoaba capilara. Daca ani de zile ai avut un complex de inferioritate datorita aspectului avut de podoaba capilara, prin implantul de par in cateva luni iti vei recapata podoba capilara dorita. Si totul fara a pierde multe zile in cabinetul medicului la care apelezi pentru tehnica implantului de par.

Par cu aspect natural si identic cu parul tau

Un al doilea argument se refera la aspectul natural al parului. Datorita faptului ca parul implantat este extras de la aceeasi persoana, fie ca vorbim despre zona donatoare din zona scalpului, fie ca avem in vedere alta zona a corpului, unitatile foliculare extrase si transplantate vor da un aspect natural al parului.

Mai mult, aspectul parului din punct de vedere al culorii, grosimii sau structurii va fi la fel ca parul natural al pacientului. Vorbim astfel despre un aspect perfect omogen dupa realizarea implantului de par.

Rezultate permanente

Un alt argument care recomanda transplantul de par este dat de faptul ca vorbim despre o procedura care asigura rezultate permanente. Daca apelezi la o clinica renumita si cu o foarte buna reputatie care realizeaza astfel de proceduri de transplant de par, ai toate sansele ca inca de la prima interventie de acest tip sa te bucuri de reusita si in scurt timp sa ai din nou podoaba capilara dorita. Mai mult decat atat, rezultatele obtinute vor fi permanente si daca nu apar probleme grave de sanatate, vei avea un aspect al parului asemenea cu cel natural.

Procedura la costuri accesibile

Tot in randul argumentelor regasim si costurile acestei proceduri, costuri care sunt accesibile. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a stii exact costurile pentru implantul de par este sa discuti cu un medic specializat in aceasta procedura si sa afli care ar fi bugetul de care ai nevoie pentru a redobandi aspectul dorit la nivelul scalpului.

Iti vei recapata stima de sine si increderea in propria persoana

Daca pierderea parului ti-au afectat stima de sine sau increderea in propria persoana, atunci cu siguranta ca odata ce vei redobandi podoaba capilara dorita vei putea sa ai din nou incredere in aspectul tau fizic si sa te bucuri de o stima de sine crescuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *