Trenduri in epilarea definitiva in 2022

Cresterea parului este un proces continuu. Prin urmare, nevoia de solutii eficiente si durabile pentru a reduce parul nedorit ramane una dintre considerentele de top in industria estetica. Epilarea definitiva cu laser urmareste sa elimine cresterea nedorita a parului in orice zona a corpului si pe orice tip de pilozitate si pigmentatie a pielii. Tot mai multi esteticieni dezvolta sau imbratiseaza noi tehnologii pentru a oferi eficienta si rezultate exceptionale dupa numai cateva sedinte.

Tratamentele de indepartare a parului au evoluat de-a lungul anilor de la metode traditionale, cum ar fi raderea si epilarea cu ceara, la metode avansate din punct de vedere tehnologic, cum ar fi epilarea definitiva cu laser sau ipl. Afla in randurile urmatoare care sunt tendintele in domeniul tehnologiei de epilare definitiva in 2022.

Epilare definitiva cu laser dioda

Cuvantul laser este un acronim pentru „Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation”. Dispozitivul de indepartare a parului cu laser emite lumina monocromatica si vizeaza melanina din foliculul de par, indepartand astfel parul in zone specifice si selective. Dispozitivele de epilare definitiva cu laser mai frecvent utilizate in industria estetica includ granat de aluminiu, ytriu dopat cu neodim si laserele cu dioda.

Datorita eficinetei lor, aceste dispozitive continua sa domine cotele de piata la nivel mondial. Procedura de epilare definitiva cu laser dioda este prezisa ca reprezentand cea mai mare cota de pe piata indepartarii pilozitatii nedorite cu laser, gratie faptului ca permite o absorbtie mai mare in fereastra optica si este optima pentru pielea pigmentata.

Ca reactie, tot mai multe clinici si saloane isi dezvolta afacerea prin achizitionarea si modernizarea dispozitivelor de indepartare a parului cu laser, pentru a putea sustine si a creste cererea de tratamente de epilare definitiva. Un concept tot mai imbratisat este utilizarea tehnologiei mixte pentru dispozitivele laser de epilare definitiva, unde un singur dispozitiv laser poate emite o combinatie de lungimi de unda pentru a imbunatati eficacitatea epilarii.

Un aparat versatil poate fi folosit pentru a performa epilarea definitiva pe diferite tipuri de piele si alte caracteristici particulare. In acelasi timp, cu cat aparatura este mai avansata, cu atat exista mai multe optiuni de racire cu aer pentru a creste confortul pacientilor in timpul tratamentelor.

Epilarea definitiva este atat pentru femei, cat si pentru barbati

In trecut, majoritatea clinicilor isi directionau adesea strategia de marketing pentru a viza exclusiv segmentul feminin. Cu toate acestea, tot mai multi barbati incep sa fie interesati de serviciile de infrumusetare. Un studiu Mintel realizat in anul 2018 a raportat ca 46% dintre barbati isi indeparteaza parul de pe corp din motive estetice. De exemplu, multi barbati considera ca indepartarea parului sporeste increderea de sine, deoarece poate evidentia muschii definiti, in special in cazul celora care se antreneaza des.

Clinicile care ofera serviciul de epilare definitiva nu numai ca au raspuns la aceasta necesitate, insa au si constientizat aspectul etic pe care il implica acest lucru, dorindu-si sa ofere un serviciu eficient si sigur, fara discriminare.Astazi, epilarea definitiva cu laser este lipsita de riscuri, eficienta, dedicata oricarei persoane, indiferent de sex, tipul de piele si par sau zona.

Factori precum puterea de cumparare crescuta a consumatorilor si schimbarile in stilul de viata modern vor determina tot mai multi oameni sa apeleze la serviciul de epilare definitiva. Daca esti in cautarea unui serviciu de epilare definitiva cu laser in Bucuresti, asigura-te ca alegi o clinica specializata, care iti poate asigura confortul, siguranta si rezultatele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *