Va doriti sa gasiti autocare de inchiriat pentru excursii elevi ?

Lukadi Transport va ofera servicii de transport de inalta calitate, pentru excursii elevi dar si pentru transportul persoanelor spre locatii diferite. Soferii isi asuma responsabilitatea deplina pentru actiunile intreprinse si va garanteaza siguranta maxima si confort. Daca dumneavoastra sunteti persoana care trebuie sa asigure transportul copiilor luati in considerare oferta online si nu veti regreta.

Soferii dau dovada de rabdare si intelegere cu copiii, chiar si atunci cand sunt mai neastamparati, pentru ca aceasta face parte din obligatia lor.  Inteleg ca cei mici fac galagie si se joaca in autocare si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a ajunge la destinatie teferi si nevatamati. Este important ca pe parcursul drumului sa aveti o atmosfera prietenoasa si sa va bucurati la maxim de liniste si relaxare.

Inchiriati microbuze sau autocare care va transporta in conditii de maxima siguranta acolo unde va doriti si ajungeti la destinatie fara sa intarziati. Grija pentru securitatea pasagerilor si stare de bine pe parcursul calatoriei fac parte din preocuparile lor de baza. Indreptati-va toata atentia spre oferta Lukadi Transport pentru ca toate serviciile oferite respecta cu precizie reglementarile europene.

Personalul care lucreaza aici se remarca prin corectitudine, promptitudine, seriozitate si rapiditate in raspuns si va asigura ca va veti bucura de confort si siguranta in toate calatoriile dumneavoastra. Preturile difera in functie de distanta parcursa, numarul de locuri si alte criterii esentiale dar reflecta intru totul calitatea serviciilor.

Excursii elevi-pentru grupuri organizate

Echipa Lukadi Transport are o vasta experienta in deplasarea grupurilor de copii atunci cand scolile organizeaza excursii elevi.Accesand site-ul online www.transport-personal.ro veti putea afla toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

Sunteti invitati sa beneficiati de servicii de calitate  pentru excursiile de elevi la costuri deosebit de atragatoare. Aveti la dispozitie cel mai bun pret si  microbuze si autocare moderne, foarte spatioase care va asigura confort garantat, ce au spatii generoase pentru bagaje.

Excursii elevi -alaturi de o echipa specializata

Mijloacele de transport ideale pentru excursii elevi sunt autocarele Lukadi Transport, atent ingrijite si dotate corespunzator. Aveti alaturi soferi atestati experimentati care abia asteapta sa vada care este urmatoarea destinatie. Acestia iubesc copiii, dau dovada de profesionalism si intelegere si au o atentie desavarsita la semnele rutiere.

Autovehiculele din parcul auto se adapteaza cu usurinta la diversele cereri ale scolilor sau altor companii si se pliaza perfect necesitatilor fiecaruia. In functie de situatie si traseul ales, puteti opta pentru microbuze cand aveti de transportat un numar restrans de copii iar cand este vorba despre un grup mai mare pentru excursiile de elevi, autocarele reprezinta o alegere foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *