10 beneficii ale implantului de par

La nivel mondial foarte multa lume se confrunta cu pierderea parului la un moment dat. Desi este fireasca pierderea intre 50 si 100 de fire de par pe zi, anumite semne indica o cadere atipica a parului si pot reprezenta semne de calvitie. Printre acestea amintim chelia in petice, retragerea treptata a liniei parului, largirea distributiei parului, subtierea parului, diminuarea volumului.

Un implant par este cea mai de succes si de lunga durata procedura de restaurare a parului disponibila astazi. Caderea parului poate avea un impact semnificativ asupra bunastarii fizice si a increderii de sine. Prin urmare, procedura implantului de par ofera o serie de beneficii persoanelor care aleg sa urmeze aceasta abordare estetica.

Cele mai importante beneficii ale implantului de par

1. Aspectul imbunatatit – Transplantul de par reda increderea de a iesi in lume cu un par des si cu aspect natural. Fiecare persoana care urmeaza procedura implantului de par va avea din nou atractivitatea de dinainte si isi va regasi increderea de sine.

2. Solutie permanenta – Procedura de transplant de par ofera rezultate permanente, comparativ cu alte abordari precum purtarea unor peruci.

3. Absenta petelor de chelie – Daca te-ai confruntat cu problema petelor de chelie, in urma procedurii de implant par aceasta problema va deveni de domeniul trecutului. Transplantul de par va acoperi toate petele de calvitie fara efort.

4. Intretinere facila – Un alt beneficiu al implantului de par este faptul ca intretinerea necesara este minima dupa ce foliculii de par incep sa creasca.

5. Rentabilitate din perspectiva costurilor – Tot in randul avantajelor importante regasim si rentabilitatea economica a acestei proceduri. Vorbim despre o investitie unica, fara alte costuri pentru ingrijirea parului de mai multe ori dupa un transplant de par. Este adevarat ca un implant par pret nu este foarte mic, dar vorbim despre o rentabilitate economica datorita faptului ca este un cost care trebuie suportat o singura data.

6. Rata mare de succes – Un alt beneficiu major il reprezinta rata de succes a acestei proceduri.

7. Riscuri minime pentru complicatii – Orice interventie chirurgicala implica anumite riscuri de complicatii. Cu toate acestea, deoarece operatia de transplant de par este minim invaziva, riscul de complicatii este foarte mic.

8. Aspectul natural al scalpului: Prin procedura de implant par, aspectul scalpului va fi unul natural si omogen, avand in vedere faptul ca firele de par transplantate sunt ale pacientului.

9. Procedura nu implica folosirea de medicamente pe termen lung – In urma procedurii de implant par sunt recomandate antibioticele si analgezicele, dar doar pentru primele cateva zile si daca pacientul resimte dureri in urma operatiei.

10. Risc scazut de efecte secundare – Riscul de efecte secundare este minim pentru ca se foloseste anestezia locala si procedura nu implica incizii majore.

Acestea sunt cele mai importante 10 beneficii pe care le propune procedura transplantului de par persoanelor care se confrunta cu aparitia cheliei si care cauta rezolvare pentru aceasta problema. Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, poti apela la o clinica specializata si sa soliciti o estimare pentru implant par pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *