3 cadouri corporate potrivite pentru persoanele care iubesc experientele inedite

In ultima perioada lumea tinde sa nu mai puna pret pe lucrurile materiale, ci pe experientele traite si pe amintirile acumulate. Din acest motiv, chiar si alegerea cadourilor a necesitat o schimbare, pentru ca prioritatile s-au schimbat. Daca vrei sa oferi cadouri corporate colegilor sau angajatilor tai si daca stii ca acestia iubesc la randul lor experientele, iti prezentam cateva idei simple prin care ii vei cuceri cu adevarat.

Ateliere creative

Fie individuale, fie in echipa, aceste ateliere corporate sunt menite sa construiasca o legatura intre voi, in timp ce voi construiti amintiri. Exista o multitudine de tipuri de ateliere creative pe care le poti oferi drept cadou, atelierele de la Artizan Urban fiind un exemplu in acest sens.

Avantajele acestor ateliere se rasfrang la mai multe nivele. Angajatii vor fi mai fericiti, se vor elibera de stres si se vor distra, iar insasi ideea de a le darui o experienta in ”familia” de serviciu ii va determina pe acestia sa ramana loiali firmei, pentru ca se vor simti apreciati.

Atelierele pot avea diferite tematici, de la crearea de bijuterii la realizarea de tablouri, de la pictura la modelaj, iar lista poate continua. In definitiv, orice cadou, chiar si mai iesit din tipare, face parte din gama de cadouri corporate pe care o poti oferi angajatilor, colegilor sau partenerilor tai.

Cosuri de picnic cadou

Desigur, insotite de picnicul efectiv, intr-o locatie speciala, eventual in aer liber, intr-un loc unde serviciul sa fie lasat deoparte. Vei vedea ca angajatii tai sau colaboratorii se vor simti cu mult mai bine, mai relaxat, mai liberi, iar acesta este un prim pas spre construirea unei relatii cat mai bune cu echipa ta sau cu colaboratorii tai.

Cosurile de picnic vin gata echipate de obicei cu tot ceea ce iti poate fi necesar pentru o astfel de experienta, asa ca nu va trebui sa te gandesti decat la locatia efectiva.

Sporturi de echipe

Unele centre de sport iti ofera posibilitatea de a te inscrie la ateliere sportive.Poti opta pentru cursuri de aparare, pentru inot sau fotbal, pentru tenis sau pentru orice alt sport de echipa.Cu siguranta tonusul echipei tale se va revigora, iar tu vei fi multumit sa stii ca echipa ta apreciaza aceste momente.

Fiecare dintre aceste idei iti ofera o sugestie eficienta pentru a participa alaturi de echipa ta sau de partenerii tai la activitati distractive care sa va scoata din mediul corporatist.Alege asadar experientele si activitatile, alege o aventura speciala, diferita de cea din birourile firmei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *