Care sunt tipurile de pedichiura pe care le poti alege?

In ciuda faptului ca nu toata lumea acorda atentia care se cuvine ingrijirii picioarelor, trebuie spus ca ingrijirea acestei parti a corpului merita toata atentia. Dincolo de faptul ca picioarele ne permit sa ne deplasam oriunde dorim, acestea petrec de multe ori timp indelungat in diferite tipuri de incaltaminte, care nu intotdeauna sunt comode. Tocmai de aceea este foarte important sa acorzi atentie picioarelor si dincolo de grija pentru pielea picioarelor, sa ai grija inclusiv de unghiile picioarelor. In acest sens este recomandat sa te ocupi de pedichiura.

Ce presupune pedichiura?

Pedichiura are rolul de a ingriji unghiile si in acelasi timp de a oferi un aspect cat mai placut si ingrijit la nivelul picioarelor. Aceasta procedura poate fi completata de masaj la nivelul picioarelor, dar si de hidratarea cu diferite creme sau geluri. Ulterior unghiile primesc forma si dimensiunea dorita, iar in final se foloseste vopseaua pentru unghii si diferite accesorii care pot fi lipite pe unghiile picioarelor.

Exista diferite tipuri de pedichiura la care poti apela, iar pentru a beneficia de astfel de servicii profesionale poti alege saloane de cosmetica pentru pedichiura Pitesti. Tipurile de pedichiura la care poti apela sunt foarte diversificate, iar in ceea ce urmeaza vei putea gasi cateva dintre cele mai folosite si apreciate astfel de tipuri de pedichiura.

Variante de pedichiura

Una dintre cele mai folosite pedichiuri este varianta clasica. Aceasta presupune inmuierea picioarelor in apa fierbine pentru a indeparta celulele moarte.Odata ce pielea moarta este indepartata, pedichiuristul va taia unghiile la dimensiunea potrivita si la va oferi aspectul dorit.Apoi urmeaza lustruirea unghiilor si hidratarea piciorului cu ulei sau diferite creme. In final se aplica vopseaua de unghii in functie de preferinte.

Tot in randul pedichiurilor folosite frecvent se regaseste cea in stil frantuzesc. Pentru aceasta singura diferenta il reprezinta modul de aplicare, si anume folosirea unui strat transparent ca si baza si apoi aplicarea unei oje intr-o culoare alba solida. Prin folosirea pedichiurii frantuzesti picioarele au un aspect curat, ingrijit, dar in acelasi timp elegant.

Un alt tip de pedichiura este cea cu gel. Pentru aceasta se foloseste aceeasi abordare precum in cazul pedichiurii clasice, insa diferenta este facuta de lumina UV folosita pentru a trata gelul sau vopseaua de unghii in urma fiecarui strat folosit pentru acoperire. Lumina UV previne ciobirea si ofera rezistenta indelungata. Acestea sunt printre cele mai cautate si apreciate tipuri de pedichiura Pitesti. Exista si alte astfel de proceduri pentru ingrijirea unghiilor picioarelor, in functie de salonul de infrumusetare la care decizi sa apelezi pentru astfel de servicii.

Daca vrei sa te bucuri de una dintre variantele de pedichiura enumerate anterior, poti apela la serviciile unui salon de cosmetica pentru a-ti rasfata picioarele si pentru a te ingriji de aspectul acestora. In cadrul unui salon de cosmetica profesionist vei putea sa gasesti personal specializat pentru pedichiura, dar si produse profesionale folosite in acest sens. Pentru servicii profesionale de pedichiura Pitesti, te invitam sa accesezi www.routine-beauty.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *