3 motive pentru care sa alegi detailing-ul auto pentru interiorul masinii tale

Orice sofer isi duce masina, periodic, la o spalatorie auto pentru curatarea atat la exterior, cat si la interior. Totusi, aceste spalatorii nu pot asigura o curatare mai in profunzime pentru interiorul masinii tale astfel incat sa iti ofere senzatia de curat si confort.

De aceea, este necesar ca autoturismul tau sa beneficieze de efectele unor produse profesionale de curatare, indiferent daca alegi sa te ocupi personal de efectuarea procedurilor de curatare sau apelezi la experienta unui personal calificat.Prin urmare, detailingul auto este un procedeu de intretinere al autoturismului, care contribuie la prelungirea duratei de viata a acestuia, atat din punct de vedere estetic, cat și functional.

Daca toate aceste detalii nu te-au convins sa iti „rasfeti” masina cu acest gen de tratamente, in continuare sunt prezentate cateva dintre cele mai importante motive pentru care detailing-ul auto pentru interior este chiar necesar:

  1. Spalatoriile curata interiorul masinii superficial

In general, la spalatoriile auto sunt spalate si lustruite foarte bine exteriorul masinii, la interior intervenind destul de putin. Cand vine vorba despre curatare tapiterie auto, acestea se limiteaza numai la aspirarea acesteia si stergerea bordului.

Desi sunt necesare aceste servicii, care pot fi efectuate destul de des, la o anumita perioada este important ca interiorul masinii tale sa fie curatat mai in profunzime, cu ajutorul tehnicilor si produselor de detailing.

2. Mirosurile sunt eliminate, iar mediul este mai curat si sanatos

In cazul in care au aparut mirosuri neplacute, fie ca ai varsat anumite lichide pe tapiterie sau din alte motive, o simpla curatare a acesteia la spalatorie nu va elimina complet mirosurile. Astfel ca, o curatare profunda a interiorului masinii este absolut necesara.

In plus, in materialele textile ale autoturismului se impregneaza praful, mizeria, cu bacterii, toate fiind foarte daunatoare pentru sanatatea ta, iar elementele atinse cel mai des, cum este schimbatorul de viteze, volanul, manerul masinii, sunt pline de microbi. De aceea este necesar sa se foloseasca produse profesionale, de la marci de renume, cum sunt, de exemplu, cele de Gyeon, mai ales ca aceste marci au in portofoliu atat produse destinate detailing-ului interior, cat si celui exterior.

3. Aspectul estetic este intretinut mai mult timp

Cu toate ca noile modele de masini sunt foarte frumoase, la cele mai multe dintre acestea, calitatea materialelor folosite este una destul de slaba. Astfel ca, in timp, acestea capata un aspect neplacut.

In aceasta situatie, o intretinere foarte buna din partea priprietarilor este esentiala pentru a prelungi durata de viata si aspectul estetic placut ale acestora. Prin urmare, mentinerea frumusetii masinii tale este un alt motiv important pentru a-i oferi curatarea eficienta de care are parte prin intermediul tehnicilor si produselor de detailing auto.

De asemenea, daca intentionezi sa pleci la un drum lung cu masina, este necesar ca inainte sa treci cu ea atat pe la un service, pentru o verificare tehnica, dar si la un centru de detailing auto, pentru ca timpul indelungat petrecut in aceasta va influenta starea de spirit a ta si a celorlalti pasageri.

Prin urmare, procedurile de detailing auto nu sunt un moft, ci o necesitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *