Albirea profesionala a dintilor. De ce sa apelezi la un cabinet stomatologic pentru albire dentara?

Estetica dentara a devenit o practica tot mai frecvent cautata de pacientii care isi doresc un zambet ingrijit. Albirea dentara este astazi un tratament de estetica dentara cautata atat in randul persoanelor celebre, cat si in randul persoanelor obisnuite care vor sa se bucure de un zambet perfect. Astazi regasim foarte multe solutii care pot fi folosite pentru albirea dintilor. Insa cea mai sigura, rapida si eficienta metoda pentru albirea dintilor o reprezinta un tratament efectuat in cadrul unui cabinet stomatologic.

Tratamentele de albire a dintilor

Intr-un cabinet stomatologic care ofera tratamente pentru albirea dintilor Alexandria pot fi urmate diferite tratamente. Albirea profesionala presupune efectuarea unui astfel de tratament sub supravegherea medicului stomatolog, in urma unei consultatii. Printre cele mai folosite tipuri de albire dentara sunt cele cu laser sau cele cu lampa.

Manopera este una simpla, iar in cazul in care vorbim despre albirea dentara cu o lampa vorbim despre aplicarea unui gel special pe suprafetele dintilor si activarea ulterioara a gelului cu ajutorul luminii sau a unui laser. In acest timp in care lumina sau laserul actioneaza asupra smaltului dentar, gingia va fi protejata pintr-un material special.

In urma tratamentelor de albire dentare exista posibilitatea ca dintii sa fie mai sensibili pentru un anumit interval de timp de cateva zile, insa este o sensibilitate de scurta durata. In urma procedurilor de albire profesionala se recomanda urmarea unor sedinte pentru fluorizare dentara in vederea remineralizarii smaltului si a reducerii la minim a sensibilitatii dentare.

Avantajele tratamentelor de albire dentara profesionala

Odata ce apelezi la tratamentele dentare de albire profesionala intr-un cabinet stomatologic, vei putea sa te bucuri de o serie importanta de avantaje. In primul rand vorbim despre avantajul unui tratament de scurta durata si foarte eficient. Pentru albirea dintilor Alexandria toate procedurile pot fi efectuate intr-o singura vizita la cabinetul stomatologic. Un al doilea avantaj important consta in faptul ca vei putea observa rezultate inca de la prima sedinta.

Tot printre avantajele tratamentelor profesionale de albire dentara regasim si faptul ca vorbim despre un tratament fara efecte adverse. De asemenea, faptul ca nu distruge smaltul dintilor si nu afecteaza gingia este un alt atuu important. Nu in ultimul rand merita sa amintim avantajul de a putea repeta acest tratament in fiecare an, daca este necesar acest lucru. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceste avantaje si de un zambet perfect este sa gasesti cabinetul sau clinica stomatologica unde poti solicita astfel de tratamente de estetica dentara.

Albire dentara profesionala in Alexandria

O clinica stomatologica unde poti beneficia de o gama completa de servicii stomatologice este Modent Clinic din Alexandria. In cadrul acestei clinici vei putea beneficia de o echipa de specialisti in diverse ramuri ale medicinei dentare, printre care si estetica dentara. Prin urmare, atunci cand vrei sa beneficiezi de un zambet perfect si cauti tratamente pentru albirea dintilor Alexandria, poti sa iti faci o programare la Modent Clinic. Detalii complete pot fi gasite pe www.modent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *