Alege intotdeauna un trusou de botez de calitate superioara

Pentru toti aceia care urmeaza sa fie in postura de viitori nasi ai unui nou nascut care urmeaza a fi crestinat cea mai mare provocare pana in ziua evenimentului in sine il reprezinta procurarea trusoului de botez. Desi poate ca la inceput ai fost foarte incantat(a) de postura de parinte spiritual pentru un nou nascut, gasirea trusoului de botez potrivit cu siguranta poate insemna o provocare.

Iar acest lucru se datoreaza faptului ca fara niciun dubiu nu ai vrea sa dai gres cu alegerea trusoului pentru botez, acesta fiind extrem de important in ziua marelui eveniment. Tot ceea ce se regaseste in cadrul unui astfel de trusou pentru botez este indispensabil pentru buna desfasurare a evenimentului prin prisma respectarii traditiilor si cutumelor in cadrul bisericii.

Ce trebuie sa regasim intr-un trusou de botez?

Indiferent daca ai nevoie de un trusou de botez pentru o fetita sau de un trusou botez baiat, trebuie spus ca ceea ce se regaseste intr-un astfel de accesoriu pentru botez este identic. Singurele diferente sunt date de anumite elemente de aspect si desigur de hainutele cu care va fi imbracat bebelusul in urma actului de crestinare.

Prin urmare, intr-un trusou de botez trebuie sa regasim urmatoarele elemente: un sapun folosit de preot si de parinti pentru a se spala pe maini inaintea actului de crestinare, un prosop pentru a sterge corpul bebelusului cand este scos din apa, un alt prosop utilizat in vederea stergerii mainilor preotului dupa ce a oficiat actul de crestinare, o fasa in care este infasurat bebelusul dupa ce a fost sters cu prosopul, panza pentru mir, dar si recipientul unde este tinut mirul.

La toate acestea nasii pot adauga in cadrul unui trusou botez baiat sau al unui trusou botez pentru fetite inclusiv hainutele cu care bebelusul va fi imbracat la finalizarea botezului. Nu in ultimul rand, poti avea in vedere prezentarea si oferirea trusoului de botez intr-o cutie special conceputa pentru trusou. O astfel de cutie aduce un plus de eleganta si de stil evenimentului.

Intotdeauna alege trusouri de botez de calitate

Acum ca am vazut ce trebuie sa regasim intr-un trusou de botez este important sa stim cum facem alegerea acestuia. In primul rand trebuie acordata o maxima atentie calitatii trusoului de botez. Este obligatoriu ca fiecare element din cadrul trusoului de botez sa fie de calitate superioara, acest lucru fiind in ton cu importanta momentului.

Un al doilea aspect de care trebuie tinut cont este ca trusoul de botez sa fie complet. Astfel poti opta pentru a cumpara un trusou botez baiat sau un trusou de botez pentru fetite complet, fara a mai fi nevoie sa cauti prin diferite magazine fiecare element separat pentru completarea trusoului de botez.

Un alt detaliu in alegerea unui trusou pentru botez este daca acesta va fi sau nu personalizat. Personalizarea poate tine cont de preferintele parintilor sau ale nasilor, iar personalizarea inseamna marcarea datei evenimentului sau al numelui bebelusului crestinat pe anumite elemente din cadrul trusoului pentru botez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *