Automatic Gearbox-o alegere simpla pentru cutii automate

Cutii automate– permite unui sofer nou sa acorde mai multa atentie drumului, decat sa devina distras de componentele suplimentare ale schimbatorului de viteze. In plus, anumite conditii de conducere, cum ar fi traficul ingreunat sau urcarea pe drumuri abrupte, sunt mai usoare cu un vehicul dotat cu o cutie automata.Simplitatea si linistea sunt principalele puncte de vanzare pentru vehiculele dotate cu o cutie automata. Studiile au aratat rate de stres mai scazute in conducerea autovehiculelor dotate cu o cutie automata.

Oamenii de obicei graviteaza spre vehiculele de transmisie automata datorita simplitatii pe care o ofera soferilor, in timp ce alti soferi aleg o transmisie manuala deoarece ofera mai mult control al soferului asupra vehiculului. Conducatorii auto pot compara cutiile automate si manuale si pot argumenta avantajele transmisiei preferate. Cu toate acestea, alegerea transmisiei se bazeaza, in cele din urma, pe preferintele individuale ale conducatorului auto.

Desi cutii automate nu vor oferi acelasi sentiment de control al vehiculului pe care soferii de transmisie manuala le intalnesc, vehiculele cu cutie automata ofera o interfata mai simpla pe care soferii noi o pot simti mai confortabil.Cutii automate are ca obiect principal de activitate repararea si intretierea autovehiculelor. Cu toate ca echipa este tanara, membrii echipei au experienta indelungata in acest domeniu, fapt care certifica reusita oricarei lucrari efectuate.Cutii automate este compania care va scapa de probleme atunci cand vine vorba de tractari autoturisme.

Cutii automate detine autorizatiile necesare si personalul calificat pentru diagnosticari, reparatii si revizii la toate tipurile de camioane . Ne place sa oferim ceva in plus pentru a va asigura satisfactia totala. Pentru a va usura viata, suntem in masura sa oferim si sa organizam colectii la cerere.

Suntem atat de increzatori ca oferim un serviciu superior de reparatii automate pentru cutii de viteze, toate montate de noi si sunt livrate cu promtitudine si in timp util pentru a fi folosite ca si unele noi, in timp ce transmisiile comerciale includ si o garantie pentru un an nelimitat de kilometri.

Misiunea Cutii automate  este de a oferi reparatii auto de inalta calitate, convenabile si complete, la un cost redus.Cutii automate  este o companie specializata exclusiv in reconditionarea, repararea si service-ul cutiilor de viteze automate si a componentelor acestora.Asiguram service si executam reparatii specializate la toate tipurile de cutii hidramate de autoturisme de orice tip si orice marca sau model.

Asiguram garantie pentru orice reparatie sau piese pentru cutia de viteze automata . Pentru diagnosticarea motorului si repararea masinilor, nu cautati mai departe decat Cutii automate . Avem de experienta in comertul cu motor si va putem diagnostica si repara masina rapid si la un pret pe care il puteti permite. Dispunem de toate echipamentele de diagnosticare necesare si folosim numai componente de inalta calitate atunci cand lucram la masina dvs. si garantam toata munca noastra pentru pacea totala a dvs.

Cel mai important aspect al afacerii noastre este increderea. Este scopul firmei noastre. Sa aiba satisfactia clientilor 100% in ceea ce priveste calitatea, prietenia, timpul de finalizare si pentru a descoperi noi modalitati de a depasi asteptarile clientilor nostri.Misiunea Cutii automate  automate este de a oferi reparatii auto de inalta calitate, convenabile si complete, la un cost redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *