Avantajul de a moderniza propria locuinta cu ajutorul covoarelor ieftine

Avand in vedere ca exista foarte multe optiuni de acoperire a podelelor, poate fi destul de dificil sa alegeti ceea sa puneti pe podea.Ai observat vreodata ca, dupa o perioada de timp petrecuta in picioare sau plimbandu-te pe placi ceramice sau beton, corpul tau este dureros si dureros?

Suprafetele pe care sunt aplicate gresia sau parchetul sunt doar atat: dure. Nu ofera flexibilitate sub picioare, asa ca le lipseste capacitatea de a actiona ca amortizoare pentru pasii tai. Inseamna ca, pe masura ce traversezi o podea de suprafata dura, corpul tau se zguduie de fiecare data cand pasesti, deoarece forta corpului absoarbe forta impactului.

In ciuda suprafetelor dure, cum ar fi lemnul de esenta tare, ocupand multe pagini ale revistelor de design in ultimii ani, covoarele ieftine au un stil propriu. De la luxos si elegant la casual si confortabil, covorul poate oferi un spatiu de senzatie complet diferita, doar prin schimbarea stilului pe care il are. Pentru o camera formala, luati in considerare un covor cu model scurt, sau pentru a avea un spatiu mai casual, puteti opta pentru covoarele mai lungi.

In plus fata de senzatia de plimbare, asezare si asezare, covorul asigura absorbtia socurilor datorita flexibilitatii si amortizarii sale. Acest efect se mareste dramatic daca sub covor se afla un tampon. Deci, nu numai ca covorul este mai confortabil la atingere, dar este si mai usor pentru corp, deoarece atunci cand stai in picioare sau mergi pe el pe o perioada lunga de timp o sa fie mai dreapt, nepermitand ca toate presiunea sa mearga in picioare.

Covoarele ieftine ofera si o izolatie termica.

Covorul ofera o izolatie excelenta unui spatiu, mult mai mult decat materialele de pardoseala cu suprafata dura. S-a dovedit stiintific ca daca aveti un covor mai gros in propria locuinta, ofera un factor de izolatie mai mare, indiferent de tipul de fribra al covorului. Reducerea pierderilor de caldura inseamna ca, astfel de covoare ieftine va poate ajuta sa economisiti costurile asociate incalzirii unei casa, cum ar fi electricitatea sau gazul natural.

Este de la sine inteles ca suprafetele dure pot fi alunecoase si nu sunt prea distractive sa aterizeze atunci cand se intampla alunecari si caderi. Covorul nu numai ca ofera o suprafata de aterizare moale – care poate fi deosebit de utila in camerele bebelusilor – ajuta si la prevenirea unor caderi, in special la baie.

Scarile din lemn de esenta tare prezinta o problema de siguranta, mai ales atunci cand exista rezidenti foarte tineri sau varstnici in casa sau ocupanti cu probleme de mobilitate. Covorul selectat corect creste siguranta, prevenind multe alunecari si caderi. in mod ideal, covorul pentru scari ar trebui sa fie cuprins intre 50 si 60 de uncii pentru a oferi durabilitate fara a fi prea gros.

Toate produsele au o serie de calitati si preturi.Prin urmare, nu exista un tip special de acoperire a podelei care sa fie garantat sa fie intotdeauna mai mult sau mai putin costisitor decat altul.Cu toate acestea, in termeni generali, covorul costa adesea mult mai putin decat pardoselile cu suprafata tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *