Beneficiile serviciilor de sablare in Bucuresti

Sablarea este un proces ce implica propulsarea fortata a unui curent de material abraziv pe suprafata unui obiect. Acest tip de serviciu de sablare Bucuresti este utilizat pentru netezirea unei suprafete aspre si face parte din procesul de finisare, indepartand materialele de pe obiect pentru a pregati suprafata acestuia.

  1. Unul dintre motivele pentru care sablarea este o parte importanta a procesului de finisare, nu este doar ca netezeste suprafata obiectului, dar o si curata. Serviciile de sablare sunt o modalitate excelenta de a indeparta rugina, uleiul si contaminanti nocivi de pe aproape orice tip de suprafata.
  2. Sablarea este surprinzator de rapida. Sablarea curata si netezeste obiectele pentru finisarea rapida si eficienta. Acest lucru faciliteaza curatarea suprafetelor dure, precum metalul, ceea ce va ajuta sa economisiti foarte mult timp.
  3. Serviciile de sablare indeparteaza vopseaua veche. Atunci cand un obiect este acoperit de o vopsea veche, sablarea poate indeparta vopseaua cu o viteza mare. Acest tip de serviciu pregateste obiectul pentru o noua acoperire de vopsea cu un rezultat proaspat si neted.

Exemple de servicii de sablare pe care le puteti gasi la SupraBlast:

  • Instalatii de sablare tip tambur
  • Instalatii de sablare cu piese suspendate
  • Instalatii de sablare cu masa rotativa
  • Instalatii de sablare de tip tunel
  • Sablare aer comprimat
  • Instalatii de filtrare apa

Componentele de baza incluse in sistemul de sablare Bucuresti!

Un sistem de sablare include 4 componente de baza: dulapul pentru sablare, colectorul de praf, sursa de aer si suportul pentru sablare. Sursa principala de aer este de obicei un compresor de aer. Masina de sablare retine obiectul ce trebuie sablat, in timp ce colectorul de praf indeparteaza praful din masina. Materialele utilizate in sablare, indiferent daca sunt sau nu, sunt denumite medii de sablare.

Sablarea poate indeparta vopseaua, rugina si reziduriile de oxidare din diferite materiale, rapid si eficient. Ea poate fi, de asemenea, utilizata pentru a schimba starea suprafetei unui metal, cum ar fi prin indepartarea zgarieturilor sau a urmelor de turnare. Acest tip de serviciu a fost utilizat pe scara larga de peste o suta de ani.

Ce sunt serviciile de sablare Bucuresti cu pietris?

Sablarea cu pietris este operatiunea de propulsare fortata a unui flux de material abraziv sub presiune ridicata pe o suprafata, pentru a curata sau modifica proprietatile ei. Materialul abraziv este continut fie intr-un flux de aer comprimat, prin sablare uscata, fie in apa, prin sablare umeda.

Aici la SupraBlast, folosim o mare varietate de abrazive, in functie de specificatiile clientului si de finisajul suprafetei necesare. Abrazivele si presiunea aplicata la aceasta sablare Bucuresti, sunt selectate cu atentie pentru a pregati o suprafata in functie de necesitatile pe care le aveti sau doriti.

Serviciile noastre de sablare umeda, ofera o solutie de sablare curata, fara praf, pentru proiecte in care impactul asupra mediului este un motiv de ingrijorare, iar utilizarea unui serviciu de sablare care suprima praful este un factor determinat.

SupraBlast are experienta in furnizarea de servicii de sablare in Bucuresti pe o serie de proiecte la scara larga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *